|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές,
Το μεγαλύτερο λάθος μου είναι ότι με έχει συναρπάσει το νέο μου χόμπι και είχα τυφλή εμπιστοσύνη στον Petshoπα. Για τα Neon KAI otto διάβασα κατόπιν αγοράς τους ότι ζουν σε πολύ μαλακό νερό και ηδη ακόμη και πριν αρρωστήσουν τα ψαράκια κατάστρωνα σχέδια για μεγαλύτερο ενυδρείο αλλα και καλύτερο εξοπλισμό,... δυστυχώς δεν πρόλαβα, αυτό που ειναι τωρα θα γίνει ενυδρείο καραντίνα (το παθημα γινεται μάθημα) ![]() ![]() Τα σαλιγκαράκια είναι πολλά μικρά που ήρθαν μαζί με ένα ανουμπια, και δεν θέλω να τα πράξω, έως τώρα το φάρμακο δεν τους έχει κάνει κάτι.. Πίστευα και εγώ οτι είχα κάνει κάποιο λάθος και στρεσαρισα τα ψαράκια... άλλα τα νεον του Petshoπα έχουν εξαφανιστεί από την βιτρήνα και μάλλον αναρρώνουν κάπου κριμένα... Την δοσολογία του petshopα δεν την ακολούθησα, διάβασα αρκετά για το ick και ακολουθώ την θεραπεία του μπουκαλιού, η θερμοκρασία ανέβηκε στους 28,5 από 27 και θα ρίξω φάρμακο 2 φορές ακόμη κάθε 5 ημέρες. παρακολουθώ το νερό με μετρήσεις καθημερινά και ελπίζω να μην εχω αλλα θύματα!!! Τα υπόλοιπα ψαράκια δεν έχουν πάθει κάτι έως τώρα, Ευχαριστώ και πάλι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διάγνωση Ασθένειας | petde | Δίσκοι | 21 | 09-01-09 14:41 |
NEON TETRA | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-03-08 23:14 |
Διάγνωση Ασθένειας σε Emperor Tetra | Liolios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 23-11-06 13:49 |
Βοήθεια για διάγνωση ασθένειας σε χρυσό γκουράμι. SOS! | Liolios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-12-05 10:52 |
Διάγνωση ασθένειας neon | neon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 31-08-04 14:53 |