|
|
|||
|
|||
![]()
Πολλοί φίλοι απάντησαν στο ερώτημα μου και σας ευχαριστώ όλους αλλά εδώ και 15 περίπου ημέρες έχασα 3 από τα 4 ramirezi μου και αρχίζω να υποψιαζομαι ότι τελικά τα σκουλήκια δεν είναι τόσο αθώα άλλωστε δεν είναι είναι tubifex γιατί δεν ταιζω ζωντανό τα ψάρια μου. Μήπως μπορεί κάποιος ΦΙΛΟΣ να βοηθήσει με τη γνώμη του. Σήμερα βρήκα 2 σκουλήκια με μέγεθος 12 πόντους περίπου και πάχος 3 χιλιοστά ( θηρία για να είναι tubifex). Ευχαριστώ και πάλι για την οποία ΒΟΗΘΕΙΑ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην αποδιδεις την απωλεια με σιγουρια στα σκουληκια.
Τα ραμ δεν ειναι και τα πιο ευκολα ψαρια στη διατηρηση τους. Αλλα ψαρια επηραστηκαν απο τα σκουληκια? Ποσα ραμ ηταν? (mikrogeophagus ramirezi ή mikrogeophagus altispinosus?) Σε τι αναλογια αρσενικα-θηλυκα? Δωσε πληροφοριες για το ενυδρειο (διαστασεις-τιμες-ρουτινες-συγκατοικοι-φωτο)
|
|||
|
|||
![]()
Phylum Annelida
Oligochaeta Family Tubificidae (aquatic worms) Aquatic worms are close relatives to the earthworm except they are smaller and live in shallow, fresh water. They feed on detritus, bacteria, and algae in the water. They use the same undulating motion that is common movement for earthworms. κατα πασα πιθανοτητα αυτο ειναι!!!!!!!!!το οποιο δε σημαινει τιποτα κακο.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι μπορεί να είναι αυτά???? | fitos100 | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-10 21:39 |
Τί μπορεί να σημαίνει αυτό? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-02-09 15:15 |
Τί μπορεί να είναι ; | Minakki | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 44 | 25-09-08 11:59 |
Μαντέψτε ποιος είναι στη κούτα!!! | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 29 | 06-05-08 18:20 |
Τι μπορεί να είναι; | SOCRATIS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-06-06 07:19 |