|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι βρε Πανο??
![]() Το ειχα διαβασει το thread,καταπληκτικο το ενυδρειο.. ------------------------- τι καλα ! εχουν κι αλλοι αυπνιες ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olga : 05-10-10 στις 23:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,χωρο θα εχω για συντηρηση,απλα το νερο θα ειναι λιγο μακρυα.Το φιλτρο το εσωτερικο δεν θα το βαλω,αυτο δεν το συζηταμε,εχω ενα εξωτερικο EHEIM 2026,και ισως βαλω αλλο ενα πολυ πιο μικρο βεβαια για εξτρα κυκλοφορια.Οντως οι τιμες πρεπει να ειναι απγορευτικες ..αν κρινω και μονο απο τον φωτισμο που εψαξα,ο οποιος ισως να ξεπερναει και ολο το υπολοιπο κοστος (ενυδρειο-βαση-εξοπλισμος)
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olga : 05-10-10 στις 23:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στείλε τους ένα mail, δεν χάνεις τίποτε |
|
||||
|
||||
![]()
Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να το κανω,για ντουλαπι ξερετε τιποτα? Να ψαξω να βρω κανενα ετοιμο και απλα αν χρειαστει να το ενισχυσω? στα ιδια ομως θα μου βγει περιπου και το ετοιμο που ειδα αν διορθωσω τον υπαρχοντα φωτισμο...και ξενοιαζω και απο ντουλαπι
|
|
||||
|
||||
![]()
σαν τα ανοιχτα εγω πιστευω δεν υπαρχει ποιο ομορφο απο την στιγμη που θελεις να το κανεις φυτεμενο!!υπαρχουν κ πολυ ωραια φυτα που βγαινουν απο εξω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη με καταλαβαινεις...αυτο εχω στο μυαλο μου,απλα βλεπω οτι θα χρειαστει πολυ χρημα για να το κανω ετσι και διανυουμε δυσκολες εποχες,αλλιως δεν το σκεφτομουν καν.
|
|
||||
|
||||
![]()
περιμενεις μια καλη αγγελια στο μεγεθος που θελεις,αφαιρεις το καπακι που πολυ πιθανον να εχει,βαζεις κ ενα φωτιστικο σαν αυτα που σου ειπε ο αλεξανδρος εεε πανος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όλγα κι εγώ είμαι υπέρ των μεταχειρισμένων, τα 5 από τα 7 που είδες τα έχω πάρει από αγγελίες στο φόρουμ και δεν το μετάνιωσα καθόλου.
Αν έχεις υπομονή, βγαίνουν κατά καιρούς διαμάντια και η διάσταση που προσανατολίζεσαι είναι από τις πιο κοινές, έχω πάρει τρία 200λιτρα. Αν είσαι και λίγο τυχερή, την ενίσχυση του φωτισμού θα την έχει κάνει ο πωλητής, θα έχει προσθέσει λάμπες, ανεμιστήρες, ποτέ δεν ξέρεις. Τις ιδιοκατασκευές τις φοβάμαι λίγο, μην σε ξεγελάει αυτή που παρουσίασε ο Πάνος, οι συγκεκριμένοι είναι καλύτεροι από επαγγελματίες. ![]() Και τον φωτισμό μπορείς να τον αυξάνεις σταδιακά (ειδικά σε ανοιχτό), εκμεταλλευόμενη γιορτές, γενέθλια, επετείους, χωρίς να ξοδέψεις μία. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σοφο το τελευταιο..
![]() ![]() Επειδη ομως δεν το βλεπω για να παρω αλλο για τα επομενα χρονια και επειδη και αυτο που εχω μεταχειρισμενο το πηρα,θελω αυτο που θα παρω τωρα να ειναι ολοκαινουριο,να ειμαι η πρωτη που θα το γεμισει !! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μην σπασεις καμια σαμπανια επανω του στα εγκαινια
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εκτός κι αν βαριέσαι το καθάρισμα του μεταχειρισμένου, οπότε είσαι διπλά κατάπτυστη. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινουριο ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 01-04-10 13:45 |
καινουριο ενυδρειο.... | LeF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-11-09 09:01 |
ερωτηση για καινουριο ενυδρειο | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-10-09 21:59 |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | valantis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 05-04-09 16:21 |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ OSCAR | angelos7577 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 01-11-08 14:27 |