|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου καλη αρχη σου ευχομαι κ πιστευω οτι τα λαθη μας ειναι το καλυτερο μαθημα.ετσι ημουν κ γω κ φυσικα παρα πολυ αλλοι.το κολλημα ειναι κολλημα κ δυσκολα θα φυγει απτις φλεβες μας.ετσι λοιπον ειχα κ γω ενα κατοσταρη πολυ πριν παντρευτω που το οποιο μπηκε στο γραφειο μου στο σπιτι που μενω τωρα.η αληθεια ειναι οτι δεν το πολυχαιρομουν εκει που ηταν κ ψαχνομουν.η φαση μετρωγε αρκετα οσπου βρηκα χωρο στην τραπεζαρια κ κουμπωσε απιστευτα ενα anubias γωνιακο!εδω κ 3-4 μηνες που ειναι στημενο τα συναισθηματα χαρας μου δεν περιγραφονταΙ οπως επισης κ η υπερηφανια μπροστα σε συγγενεις κ φιλους που το χαζευουν!φυσικα τα ψαρακια μου ειναι τρισευτυχισμενα στο πανεμορφο σπιτι τους κ στις συνθηκες που ζουν.γιαυτο λοιπον προσωπικα οπως πιστευω κ πολυ αλλοι θα σε
προτρεψουν στο να ξαναξεκινησεις ανεπιφυλαχτα.εχουμε ενα μεγαλο εργαλειο στα χερια μας, αυτο το φορουμ που σιγουρα δεν μας αφηνει ποτε ξεκρεμαστους
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το anubias το 850 εχω.ειμαι αρκετα ευχαριστημενος κ δεν θα το αλλαζα,βεβαια αργησα λιγο να το συνηθισω γιατι οσο κ να το κανουμε ενυδρειο ενυδρειο ειναι το ορθογωνιο,απλως το τριγωνικο ειναι τελεια λυση αναγκης για περιορισμενους χωρους.παντως στιβαρη κατασκευη κ πολυ φινετσατο!ειχε τον ιουνιο προσφορα απο 392 σε 313 κ δωρο η βαση κ το μεγαλυτερο δηλ 1000 απο 445 σε 356 επισης δωρο η βαση!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί κάποιος να μου πεί την απόσταση του trigon 350 τις γωνίας του από την κορυφή της καμπής του;
Ευχαριστώ εκ των προτέρον!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ούπς. 10 φορές μπηκα στο σιτε και δεν είδα τις διαστάσεις!!!!!!!!!Καμία φορά η λαχτάρα να αποκτήσεις κάτι υπερνικά την όραση!!!!!!LOL!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχέδια Γωνιακό Ξύλινο Ενυδρείο 260lt | jpatou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 16-02-05 00:56 |
Γωνιακό Ενυδρείο. | sakis345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 12-02-05 00:04 |