|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελω να ταϊζω με πικιλια εχετε να μου πριτινετε καμια καλ τροφη? εβαλα και μια εγκελια για γκρινταλ σκουλικια αλλα δεν εχω καποιο νεο.. ![]() ![]() λιγο ασχετο μου φενετε οτι ειναι και τα δυο αρσενικα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχουν παρα πολλες τροφες αποξηραμενες (flakes, bits, κλπ) που μπορεις να επιλεξεις. Της tropical, tetra, sera και πολλες ακομα. Ολες ειναι καλες. Οσο περισσοτερες προφερεις, τοσο καλυτερα για τα ψαρια σου. Μη δινεις μονο κατεψυγμενες (επιβαρυνουν ευκολοτερα το νερο).
Βγαλε μερικες ακομη πλευρικες φωτογραφιες να τα δω. Το πιο πιθανο ειναι οτι εχεις δυο αρσενικα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για φωτογραφιες θα ανεβασω αυριο. |
|
|||
|
|||
![]()
Εψαχνα στις παλιες μου φωτογραφιες και βρηκα μερικες απο το παλιο ζευγαρι που μου εδωσε πολλες γεννες. Τις παραθετω μηπως σε βοηθησουν να καταλαβεις τις διαφορες μεταξυ αρσενικων και θηλυκων.
Νεαρο αρσενικο ![]() Ο ιδιος λιγο καιρο μετα ![]() Θηλυκια ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις δυο αρσενικα. Το ψαρι στην πρωτη και τελευταια φωτογραφια (αυτο που ειναι δεξια στη δευτερη φωτογραφια) φαινεται προβληματικο (ειναι πολυ αδυνατο). Θα σου ελεγα να το γυρισεις πισω και στη θεση του να παρεις ενα θηλυκο.
Το ψαρι στην τεταρτη φωτογραφια (αυτο που ειναι αριστερα στη δευτερη φωτογραφια) δειχνει μια χαρα. Κρατησε τον. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() τωρα ια το μικρο τρωει αρκετο κινηγιτο απο το μεγαλο αλλα εχει αρχισει να φτιαχνει. θα δω να παω στα τελοι της εβδομαδας γιατι τωρα περιμενω κατι τροφες που παραγγειλα που ειναι αυτη και αυτη ζητω την γνωμη σου αν ειναι καλες? αν το αφεισω μεσα και βαλω και ενα θυλικο μεσα θα εχω προβλημα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχει και ρουφηγμενη κοιλια.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mikrogeophagus ramirezi ερωτηση. | 6981giwrgos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 23 | 02-10-10 15:46 |
Γέννα Mikrogeophagus Ramirezi! | xontros | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 36 | 08-11-08 03:32 |
Mikrogeophagus Ramirezi με τι? | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 31-10-08 16:31 |
Mikrogeophagus ramirezi | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 13-12-05 23:00 |
Κεραυνοβόλος έρωτας με Mikrogeophagus Ramirezi | pavloukos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 08-10-03 11:19 |