|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε tzortzisg και γω παλια που ειχα δυο 2213 και ενα 2215 ΟΛΑ μετα απο 3 με 5 στο περιπου μηνες λειτουργειας μου εκαναν θορυβο !! και τα 3 !!!!!!!
Ενα μικρο βουητο εκαναν και γιαυτο τα απεσιρα , οτι και να εκανα σε καθαρισμα δεν ειχα δει αποτελεσμα. Οποτε αν ο θορυβος που λογικα ειναι ο ιδιος με τον δικο μου , μην κουραζεσαι αδικα με καθαρισματα δεν θα κανεις κατι, τωρα αν ειναι κατι αλλο και παιζει ρολο καποιο ανταλακτικο ... τι να σου πω ψαχτο λιγο. Ειδικα τα δυο 2213 που τα ειχα στο δωματιο που κοιμαμαι παρολο που ηταν μεσα σε κλειστη βαση το βραδυ σε απολυτη ησυχια τα ακουγα. Τωρα εχω τρια tetratec ΕΧ700 και εχω βρει την ησυχια μου ![]()
|
|||
|
|||
![]()
To ενυδριακό βαμβάκι το βάζεις πάνω πάνω (κακώς); Αν ναι βάλε πάνω από το ενυδριακό βαμβάκι το σκαράκι ανάποδα για να μην ρουφαει το ενυδριακό βαμβάκι όταν δουλεύει και μπουκώνει η κεφαλή. Κοίταξε και αυτό.
Ενυδριακό βαμβάκι και από πάνω το σκαράκι αναποδα. κ όταν το βάζεις μπροστά ασε την έξοδο να τρέξει σε έναν κουβά για λίγο ώστε να φύγει ολος ο αέρας. Αν δεν εχει σπάσει και το αξονακι τότε το φίλτρο σου εχει πρόβλημα. 3 χρόνια τώρα τα εχω δει όλα με τα eheim. Είναι καλα φιλτρα απλά ψάξτο λίγο. |
|
||||
|
||||
![]()
βαζεις υαλοβαμβακα σε εξωτερικο φιλτρο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βγαλε τελιως τον υαλοβαμβακα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα. Παιδια το μαρτυριο συνεχιζεται. Χτες το ανοιξα παλι ,λαστιχακια ,βανακια ,σκατουλακια ολα οκ .Επισεις το σχαρακι οπως το λες αναποδα. Δουλεψε για κανα 5 αρι ωρες αθορυβα και την νυχτα πολεμος..... Υαλομβαβακα της μανας του του εχω .Δηλαδη μετα απο 3 μηνες το θυμηθηκε να κραταει αερα.
Χμμμμ τωρα που το λετε προσφατα εβγαλα ενα μπλε σφουγγαρι και εβαλα ενα ασπρο απο το PETSUMULUS λετε να ειναι αυτο;;;; Εν το μεταξυ ο θορυβος εχει αλλαξει σε γκαζωμα (γουργουρητο εντονο) μετα ησυχια ,μετα σαν αναροφηση και παλι απο την αρχη (τωρα σας φωτισα).Βλεπω να το γυριζω στο εσωτερικο που εβγαλα.. |
|
||||
|
||||
![]()
σχεδον ολα τα φιλτρα εχουν μεσα φετες υαλοβαμβακα στην συσκευασια, και τα tetra τα οποια πηρα καινουργια.
Απλα δεν ειναι και οτι καλητερο να βαζουμε στο φιλτρο γιατι εγκλοβιζει αερα ο οποιος δεν φευγει ευκολα, επειτα απο τις βρομιες στουμπονει ευκολα και το φιλτρο δεν αποδιδει 100τοις100. Εγω πρωσοπικα δεν εχω βαλει ποτε υαλοβαμβακα , ουτε στα eheim που ειχα παλια, αντε να εχω βαλει ενα σφουγγαρι παραπανω.
|
|||
|
|||
![]()
Χωρις υαλοβαμβακα ομως δεν εχεις αιωρηση απο μικροσωματιδια αφου τα σφουγγαρια εχουν αρκετα μεγαλες τρυπες. Εγω ακομα και με υαλοβαμβακες εχω πολυ ανακατοσουρα ,σκεψου να τους βγαλω;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στα tetratec ΕΧ700 που εχω και εχουν 4 καλαθακια μεσα εχω σε καθε καλαθι σφουγγαρι και το νερο κρυσταλο !!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕHEIM 2213 | apolonistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-10-09 17:53 |
ΕHEIM 2213-Πρόβλημα | Σπύρος Μ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 11-10-09 22:37 |
μπαστουνια ΕHEIM 2028 | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 21-06-09 15:24 |
Εheim-ecco 2231 | basillis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-11-05 13:47 |
Εheim 2213 ή 2215 για 200 λίτρα; | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 27-09-05 22:24 |