|
|
|||
|
|||
![]()
Αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Η θηλυκια απλα χρειαζεται λιγο ακομα χρονο προσαρμογης μεχρι να δειξει τον χαρακτηρα της, να παρει περισσοτερο θαρρος και να αρχισει να τρωει και μπροστα σου. Αν εισαι και λιγο τυχερος (εφοσον πραγματι προκειται για θηλυκο) οσως προκυψει και ζευγαρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε οσο μεγαλο ενυδρειο και να τα βαλεις το κυνηγι θα συνεχιστει μεχρι να ενδωσει και να γεννησει η θηλυκια.
Αν επιλεξει ενα μερος για φωλια ο αρσενικος, οταν θα περναει η θηλυκια απο το μερος αυτο, θα σταματαει το κηνυγι. Ειναι ενας τροπος ακομα δλδ για να τη φερει στη φωλια. Αν δεν γινονται μαχες δεν πρεπει να ανησυχεις τοσο, οπως ειπωθηκε. Φυσικα οσο πιο ανετος ο χωρος τοσο πιο ευκολα να αποσυρεται η θηλυκια και να ξεξουραζεται για λιγο.
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρον τιν εχω βαλει σε μια γενητουρα και την ταιζω σκουλικακια και τροφη για κιχλιδες στο ιδιο ενυδρειο με τον αρσενικο εδω και μια εβδομαδα ευτυχως τρωει παρα πολυ ηκανοποιητικα σκεφτομαι αυριο να την αφησω ελευθερη και να δοκιμασω και παλι απο την αρχη βεβαια ο αρσενικος της πιο πολλες ωρες καθεται και την κοιταει και τις ωρμαει αλλα μετα σταματαει την ξανακοιταει και πηγαινει στις πετρες και στα ξυλα τα τσιμπαει και μετα ξαναανεβαινει στην θυλικια ελπιζω να ειμαι σε καλο δρομο
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι την εβαλες σε γεννηστρα; Επραξες πολυ κακως αφου της δημιουργεις περισσοτερο στρες παρα τη βοηθας.
|
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω γιατι οταν την εβαλα μεσα ηταν παρα πολυ στρεσαρισμενη και δεν ετρωγε για μια εβδομαδα δεν την αφηνε σε υσηχια και απο το να μου ψοφησει και να ψαχνω κανενα 2μηνο παλι για θυλικια ειπα να δυναμωσει λιγακι οπως και εγινε και πλεον ελευθερη μου τρωει μια χαρα και επανηλθαν τα χρωματα τις το συνιστω σε ολους βεβαια χρησιμοποιησα και αντιστρες
|
||||
|
||||
![]()
ο Αρσενικος αριστερα και η θυλικια δεξια η καλυτερη φωτο της γιατι κρυβεται συνεχεια.
Κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να μην την δεχτει ποτε?
|
||||
|
||||
![]()
Η θυληκιά δείχνει αρκετά στρεσαρισμένη.
Εγώ νομίζω πως και το συνεχές κυνηγητό είναι λόγος ανησυχίας. Εγώ είχα κάποτε ένα αρσενικό και ένα θυληκό που δε γίναν ποτέ ζευγάρι. ο ένα ήταν στη μια άκρη του ενυδρείου (100 λίτρα καθαρά) και το άλλο στην άλλη. Το θυληκό πάντα κυνηγημένο, αλλά και τα δύο είχαν τις κρυψώνες τους. Το λυπήθηκα όμως το καημένο και τα έδωσα σε μεγαλύτερο ενυδρείο. Το συμπέρασμα μου είναι πως αν δε σχηματίσουν ζευγάρι και τα 100 λίτρα δεν είναι αρκετά.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει. Γι' αυτο ισως να χρειαστει να δοκιμασεις και με αλλη θηλυκια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για bolivian | takis21 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 11-02-10 15:16 |
Bolivian ram, Mikrogeophagus altispinosus | panos78 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 03-05-09 11:27 |
Bolivian ram, Mikrogeophagus altispinosus | kanarini | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 10-04-09 17:11 |
Bolivian Ram | dim | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 03-05-06 17:09 |
microgeophagus altispinosa(bolivian ram) | iliasf | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 16-10-05 18:03 |