|
|
||||
|
||||
![]()
εσυ εμφανιστηκες την καταλληλη στιγμη για να μου δωσεις ιδεα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στην εχω ηδη δωσει!!!
Παρε ότι υλικά χρειαζεσαι και θα φέρω τα εργαλεία...!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε φίλε μου .Πολύ καλά η παρουσίαση σου.¨εχω αρκετές ερωτήσεις αλλά θα το αφήσω να αναλυθεί το θέμα και θα επανέλθω!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφίες θα βάλω εγώ από την όλη κατασκευή παραπονιάρη χρήστο αύριο το πρωί.πολύ ωραίο ποστ.
|
|
||||
|
||||
![]()
στην πρωτη φωτο ειναι οταν ανοιγουμε το λεντ και ξεβιδωσουμε τις βιδες.εκει που δειχνει το βελακι κοβουμε το καλωδιο και ξεγυμνωνουμε τα καλωδιακια του καλωδιου που παει στον μετασχηματιστη.
στην δευτερη φωτο κολλαμε τις ταινιες λεντ μεσα στο φωτιστικο και στις ακρες κολλαμε με κολλητηρι τα καλωδια τα + με ασπρο και τα - με μαυρο σε ολα για να μην μπερδευτουμε οπως φαινεται στην φωτο.ενωνουμε τα καλωδια με τον μετασχηματιστη απο τα λεντ που εχουμε και αν τα εχουμε συνδεσει ολα σωστα στην τελευταια φαινεται το αποτελεσμα. να πω οτι η ολη κατασκευη με τον χρηστο μας πηρε για 3 φωτιστικα απο 20 λεπτα η καθεμια μπαρα αλλα εγινε πολυ καλη δουλεια και το αποτελεσμα ειναι τελειο. |
|
||||
|
||||
![]()
σου ειναι ευκολο να βαλεις καποια πανοραμικη του ενυδρειου με το φωτισμο των λεντ ανοιχτο να δουμε το αποτελεσμα "οπτικα" ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος led weipro και μειωση αποδοσης λεντ. | Πάνος | Φωτισμός | 63 | 03-10-10 12:14 |
αδιαθεσία μετά από αλλαγή νερού και προσθήκη diy | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 14-06-09 21:53 |
Αντιχλώριο - προσθήκη κατά την αλλαγή νερού; | Strahos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 21-02-06 17:59 |