|
|
|||
|
|||
![]()
Eδω το εχω ξαναδιαβασει. Και εσενα αν σε πηγαιναν σε ενα πλανητη με 50 βαθμους , θα ζουσες ,αλλα πως και ποσο.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη θεωρησεις οτι "στην πεφτει" καποιος, με τις απαντησεις που δεν ειναι θετικες.
Ρωτησες κατι και σου λεει ο καθενας την αποψη του προσπαθωντας και να τη δικαιολογησει, χωρις να απαντησει με ενα ξερό ναι ή οχι, ετσι ωστε να εχεις τα δεδομενα να κανεις τη επιλογη σου. Αληθεια ... αν ηταν τοσο ευκολο να στηνονται ετσι τα ενυδρεια .... γιατι ασχολουμαστε? Για να γινεται οσο πιο σωστα γινεται και με βαθος χρονου.
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπη δεν γινεται αυτο που θες.Στα αρχικα μου βηματα στο χομπι,σαν τελειως αρχαριως,εκανα αυτο που σκεφτεσαι εσυ τωρα και μπορω να σου πω πως σε νερο βρυσης δεν μου εζησε ποτε νεον,ψοφαγαν ενα ενα σιγα σιγα.(το αντιθετο,γκαπυ σε μαλακο νερο,ευτυχως για τα γκαπυ,δεν το δοκιμασα αλλα σιγουρα θα ειχε το ιδιο αποτελεσμα)
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα συμφωνήσω ότι τα γκαπι μπορούν να συμβιώσουν με neon.
Αυτό που δεν θα ακούσεις σχεδόν πουθενά είναι ότι τα πρώτα γκαπι που θα μπουν μέσα στο ενυδρείο, σιγά σιγά θα ψοφήσουν. Αν όχι όλα τα περισσότερα. Και αυτό γιατί, είναι τρομακτικά προσαρμόσιμο ψαρί ως προς των γόνο. Aν ένα ενήλικο έχει γεννηθεί σε διαφορετικές συνθήκες, από το νέο ενυδρείο δεν θα τα καταφέρει. Ο γόνος πάντως θα προσαρμοστεί πλήρες. ¶ντε πες και τα βάζεις και όλα πάνε μια χαρά. Τι θα γίνει αν αρρωστήσουν τα γκαπι και πρέπει να κανείς θεραπεία με αλάτι? Εκεί θα έχεις μετά το δίλημμα να βάλω αλατι να σωθούν τα γκαπι και τα neon ![]() Εσύ θα είσαι αυτός που θα αγχωθεί όταν έρθει μια δύσκολη στιγμη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppy με neon? | Bubbles | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-05-09 13:36 |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |
neon - δισκο.... λες???? | antonis t83 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 38 | 17-06-08 22:41 |
guppy+neon?? | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-08-07 18:30 |
Guppy & neon | chemical mac | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 25-01-07 10:22 |