|
|
||||
|
||||
![]()
Οι ρεντ από ότι ξέρω δεν ανέχονται αμμωνία... Ψάξε λίγο για φίλτρα...
|
||||
|
||||
![]()
αυτο κανω απο το πρωι!!!
ψαχνω φιλτρα αλλα θελω και βοηθεια!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Γιώργο,
Δεν έχω δοκιμάσει άλλο φίλτρο πέρα απο eheim και δεν ξέρω πιο είναι πιο ψηλά στη σύγκριση. Ξέρω όμως οτι τα eheim classic είναι απροβλημάτιστα, ένα καθαρισματάκι κάθε 6μηνο (ανάλογα και τα περιεχόμενα του ενυδρείου) και τέλος. Δες και την κατανάλωση, 5w το eheim, 10 το άλλο, για μένα και σένα που τη βγάζουμε με το μεροκάματο, κι αυτό μετράει ![]() Απο την πλευρά μου (και γραπτώς) σου προτείνω το 2213, ο κάδος του είναι αρκετός για τις ανάγκες σου και η τιμή του ελκυστική. Πάντως όποιο κι αν πάρεις, μόλις αδειάσω το μεγάλο θα σου δώσω βιολογικό υλικό να το γεμίσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερο και φθηνοτερο για 100 λιτρα ειναι το 2213.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τοξερα οτι θα τολεγες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ψαχνω κατι φτηνο και καλο!το 2211 δεν ειναι καλο? γενικα κοιταω φιλτρακια τωρα ωστε να κανω μια καλη επιλογη!
|
||||
|
||||
![]()
Αφού θα την κάνεις την κίνηση, άσε το 2211 (είναι για μικρότερα ενυδρεία)...
Η διαφορά είναι πολύ μικρη (6,50 ευρώ ![]() Α, υπολόγισε και κάτι παραπάνω για τα βανάκια τα οποία είναι must και θα το θυμηθείς όταν έρθει η ώρα να το καθαρίσεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μεταχειρισμενο στο φορουμ μπορεις να το βρεις κομπλε με βανακια-υλικα στα 45-60 ευρω.
Εγω σε κανα 2 εβδομαδες θα βγαλω ενα για πουλημα αν σε ενδιαφερει με βανακια - υλικα.
|
||||
|
||||
![]()
Mην το πολυσκεφτεσαι , τα Τetratec EX δεν συγκρινονται καν με τα eheim clasic.
Εγω ειχα δυο 2213 και ενα 2215 οταν ξεκινησα το hoby και μου χαν βγαλει την π......α ![]() ![]() Πολυ μπουκομα και ανα 2 βδομαδες καθαρισμα, ασε ψιλοφασαρια το καθαρισμα, τα σουταρα και πηρα 2 ΕΧ700 και τα καθαριζω ανα 3 μηνες (και δεν χρειαζεται) το ενα μαλιστα εχει να καθαριστει καπου 4 με 5 μηνες και δουλευει τελεια !! , πανευκολο στο καθαρισμα και απο θορυβο .... αν βαλεις το αυτι σου πανω και καταλαβεις οτι δουλευει ![]() ![]() Βρηκα την ησυχια μου με τα ΕΧ. http://www.youtube.com/watch?v=IgI5vXicWdc
|
||||
|
||||
![]()
ας το παρω πρωτα με το καλο (οποιο ειναι αυτο) και τα αλλα τα βρισκουμε στην πορεια!
ακομα το ψαχνω παντως! κοιταω γενικος και αλλες μαρκες οχι μονο εχειμ! ------------------------- Παράθεση:
με ενδιαφερει φιλε! ποιο ειναι ακριβος? αν μπορεις πριν το βαλεις αγγελια στειλε μου ενα π.μ μπορει και να το παρω αμεσως! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 02-10-10 στις 10:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
To 2213 ειναι,τρια εχω.
Οταν ειναι θα σε ειδοποιησω εγκαιρως. Σε 15 μερες να υπολογιζεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα περιμενω π.μ το πιο πιθανο ειναι να το παρω εκτως και αν εχω βρει κατι αλλο ως τοτε αλλα πιστευω οτι δεν θα εχω βρει (λογο δουλειας- πολυ τρεξιμο αυτες τις μερες ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικο Φιλτρο! | markos6888 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-07-11 19:20 |
ΑΟ και εξωτερικο φιλτρο | kalts.greg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-08-09 21:38 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |