|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο ! συνχαρητηρια... υπαρχει περι
πτωση να εχεις γονους maigano θηλυκα? ψαχνω απελπισμενα γιατι μου εχουν μεινει 1+1 και φαγωνονται... |
|
||||
|
||||
![]()
φοβερο!πολυ καλο το ενυδρειο σου!να σου ζησουν!!και τωρα που το εφερε η κουβεντα..κανενας που να θελει lifalili??χεχε..!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλές βαλσινέριες για τα γούστα μου αλλά κατα τα άλλα πολύ όμορφο
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο φιλε μου.Εγω θα προσθετα λιγη ακομα αμμο θα αραιωνα λιγο τα φυτα και θα ανεβαζα λιγο τη φωτοπεριοδο για αν καφετισι λιγο το νταμαρι δεξια.Afrika rulllleesssssss.......
|
|
||||
|
||||
![]()
το καλυτερο malawi που εχω δει πιστευω.χιλια
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εκπληκτικο ενυδρειο!!! να σκεφτεις οτι δε μου αρεσουν τα φυτα στα νταμαρια και οι φεγγαροπετρες δεν ειναι απο τις αγαπημενες μου πετρες...αλλα τα καταφερες να τα παντρεψεις-στησεις ωστε να τα βλεπω υπεροχα.
μαλλον θα μειωνα ομως στο μισο τον ογκο με τις βελισνεριες γιατι πιανουν το μισο ενυδρειο. ερωτηση: οι πετρες ακουμπανε στην πλατη του ενυδρειου?? που τις στηριζεις?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi non-mbuna ενυδρειο | sagoth | Malawi | 27 | 02-04-08 13:28 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Malawi | 0 | 13-04-07 18:36 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |