|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε πολυ καλο το θεμα που ανοιξες..
![]() ![]() μηπως κανουμε εμεις οι νεοι και ασχετοι με το θεμα κανενα ενυδρειο που να τραβαει βλεματα.. ![]() ![]() ![]() ![]() πιστευω πως θα με καληψουν οσοι μεταφερουν τις εμπριες και τις γνωσεις του. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Αλεξανδρε για το θεμα που ανοιξες.Συμφωνω με τα σταδια που εβαλες και πιστευω πως το 2ο σταδιο ειναι το πιο δυσκολο.Ειναι απροβλεπτη η αλγη,μερικες φορες επιμονη και δυστηχως επισκεπτεται ακομα και τα 'καλυτερα σπιτια'.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παρ ολα αυτα θα μπορουσαμε να συζητησουμε τους τροπους και τις κινησεις κατα το στησιμο και την αρχικη λειτουργια,ωστε να αποφευχθει η εμφανιση των αλγεων. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για πες.για πες...(τωρα που σε βρηκαμε διαθεσιμο ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα χασουμε την μπαλα ετσι.. θα τα πουμε ολα αυτα αργοτερα οταν μιλησουμε για το πως ξεκιναμε στην πραξη:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια.Λοιπον για να ξεκινησει η κουβεντα εγω θα πω οτι κατα την γνωμη μου οσον αφορα το σταδιο 1 πρεπει να εχουμε ενα πλανο στο μυαλο μας(αν οχι σε χαρτι).Επισης θα πρεπει να εχουμε αποφασισει τι θα βαλουμε μεσα(φυτα,ριζες)για να εχουμε τον απαραιτητο εξοπλισμο και επισηςγιατι πολλες φορες αγοραζουμε εκ των υστερων καποια ριζα πχ και πρεπει να αλλαξει ολο το στησιμο(μεταφυτευσεις κτλ).Αυτο το σημειο πρεπει κατα την γνωμη μου να το αποφυγουμε γιατι κατα τις μεταφυτευεις μεχρι να πιασει ξανα το φυτο ειμαστε πολυ επιρρεπης στις αλγες.Ασε που μπορει τελικα να μην μας αρεσει και να εχουμε αναστατωσει το ενυδρειο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτο που αρχικα πρεπει να αποφασισει καποιος ειναι αν θα παει σε high tech ή low tech/low maintenance φυτεμενο. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο αλεξανδρε...εξαιρετικο το θεμα... πιστευω οτι η συζητηση θα βοηθησει πολυ εμας τους νεους ( στο gab νεος γιατι σε ηλικια ειμαι παπους
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ η γνωση που πρεπει να εχει κανεις,ωστε να ασχοληθει,με το aquascaping,μα αξιζει το κοπο!σε ευχαριστω πολυ anyway!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συζητηση για κιχλιδες mbuna | thanasis76 | Malawi | 45 | 28-09-10 22:01 |
Εκδρομη ΚΒΕ 2010 - συζητηση για τα μελη του Συλλογου | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 03-03-10 10:27 |
ιδεα προς συζητηση | chris129 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 167 | 15-04-08 13:43 |
Aquascaping... | ThDam | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 19-11-05 00:40 |
Aquascaping | dim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 07-08-05 14:12 |