|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() οταν λες ας αφησουμε την αναπαραγωγη στους ειδικους γιατι εχουμε γεμισει αδεσποτα, τι πρεπει να καταλαβω? ... και τα ακριβη λογια σου -> το προβλημα των αδεσποτων στην Ελλαδα ειναι τοσο μεγαλο που καλα θα ηταν να αφηνουμε τις αναπαραγωγες στους εκτροφεις
|
||||
|
||||
![]()
Haris samos και giom
δεν γινετε να ζητατε να κλειδωθει το θεμα για να μην ξεφυγει ενω πριν εχετε χαρακτηρησει καπως αλλα μελη , στην προκειμενη περιπτωση την Αμαλια αν θελετε να κρατηθει το θεμα σεμνο , να παραμεινετε σεμνοι και οι ιδιοι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2) Και η Αμαλία καθόλου σεμνή δεν υπήρξε. Σταμάτησα γενικά την κουβέντα λόγω των προειδοποιήσεων και δε θα τη συνεχίσω. Αλλά μιας και η Αμαλία δεν προειδοποιήθηκε και μόνο η δική μου συμπεριφορά θεωρήθηκε ανάρμοστη (γεγονός που θεωρώ πολύ άδικο) αποσύρομαι από το φόρουμ και παρακαλώ να διαγραφεί ο λογαριασμός μου.
|
||||
|
||||
![]()
τελος παντων
ναι εχεις δικιο και η Αμαλια δεν μιλησε σε χαμηλους τονους αλλα δεν εκφραστηκε με χαρακτηρησμους , απο εκει και περα ανθρωποι ειμαστε και οι τονοι δεν θα ειναι παντα χαμηλοι δεν εγραψα με σκοπο να δημιουργησω ιντρικα και εσυ τωρα κοτζαμ αντρας (υποθετω) τοσο ευκολα παρεξηγεισαι ; σιγα απο εκει που μιλαγαμε για ψαρια , μιλησαμε και λιγο για σκυλους με απλα λογια : ειναι απλα ψαρια και σκυλοι , peace ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχεις δικιο δεν ζητησες να σβηστει ο Χαρης το ζητησε
|
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμενο ποστ δεν αφορα διαμαχη αναμεσα σε 2 ανθρωπους και σε καμια περιπτωση επιθεση μου στο GioΜ!
![]() Εξεφρασα την αντιθεση μου σε μια κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα με αφορμη μια αγγελια χωρις να προσβαλλω ή να χαρακτηρισω κανεναν ![]() GioM εαν πραγματικα δε θελεις να συμμετεχεις στη συζητηση ειναι σεβαστο κ κανεις δε σε εβαλε με το ζορι. Παρολαυτα οταν βλεπω να γραφονται αποψεις που δεν εχουν ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση με την αληθεια (150ευρω/κουταβι για δηλωση γεννας, η θηλυκια μετα απο 2 γεννες δεν κινδυνευει απο τιποτα, εαν δε γεννησει μια θηλυκια θα εχει ορμονικα προβληματα, η σκυλες εχουν μητρικο ενστικτο, οτι ισχυριστηκα οτι τα ημιαια πρεπει να τα πεταμε και να μη τα παιρνει κανεις κ.α) δε μπορω να μην απανταω! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή Ροδόστομων | John T | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 9 | 09-04-05 12:15 |