|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΠΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να ξερες ποσο χαιρομαι που ξαναβλεπω να γραφεις ![]() Να κοπιασεις οποτε θελεις και μπορεις, απλα παρε με ενα τηλεφωνο. Και παλι καλωσορισες....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω ότι αυτό που θα γράψω είναι εκτός θέματος αλλά ας με συγχωρέσει ο κ. Τόλης
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια αγαπημένοι μου, με συγκινήσετε πάλι τόσο που, ίσως γιατι γερασα πια και, τα μάτια μου γεμίζουν δάκρυα πολύ πιο συχνά σε αυτου του είδους τις φιλοφρονίσεις. Και γω χαίρομαι πολύ να το ξερετε μάλλον το ξερετε.............
|
|||
|
|||
![]()
Εδω και λιγες μερες τα φυτα που εχω στην υπερχειληση του καταρακτη τρελαθηκαν!
![]() Παρα το γεγονος οτι η θερμοκρασια εχει πεσει καπως, και χωρις καθολου ηλιοφανεια καθ' ολη τη διαρκεια της ημερας η αναπτυξη τους ειναι τρομερα μεγαλη. Εχω χασει τον ελεγχο.......λογο χρονου βασικα. Η ραγδαια αναπτυξη των φυτων αρχισε απο την στιγμη που εξαφανιστηκε η αιωρουμενη αλγη ενω αξιζει να σημειωθει οτι σαν υποστρωμα στην υπερχειληση του καταρακτη που εχω βαλει τα φυτα, εβαλα μονο χαλικι. Λοιπον, αυριο κλαδευω και πεταω γι'αυτο...αν καποιος θελει κατι... ξερει τι πρεπει να κανει.....Βασιλη.....in the pond..... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θες μια απ' ολα ε???
![]() Οκ!!
|
|||
|
|||
![]()
και εγω μια απο τα παντα αν γινετε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτη φορα σημερα? | chriskousis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 8 | 06-06-08 10:42 |
ειχε προβλημα το gab σημερα; | orck | Greek Aquarist's Boards | 3 | 16-01-08 19:32 |