|
|
||||
|
||||
![]()
Eγω εγω εγω ....δεν εχω !!! Καλη κατασκευη το εχω 2 χρονια Γαιδουρι και εχει κανει και αρκετες βολτες !
Η juwel οταν το πηρα εγω εδεινε εγγυηση 5 χρονια για σπασιμο ενυδρειου εαν παταει πανω στην βαση της . Οποτε μην φοβασαι .... οσο για κοιλια ... μην γελασετε αλλα εγω εχω παρατηρηση μια ελαφρια κοιλια προς τα μεσα ....ισως ειναι η ιδεα μου βεβαια !!! Παντως αν πας για 240 καλυτερα τα 300
|
||||
|
||||
![]()
φίλε roussaks μακάρι να πήγαινα και για 400 αλλά 240 είναι το μέγιστο που μπορώ να βάλω πριν αρχίσει η μουρμούρα στο σπίτι.
![]() πολύ ενθαρυντική η απάντηση σου και νομίζω ότι 5 χρόνια εγγύηση είναι πολύ καλά και 2 χρονια θεωρώ ότι αν ηταν κατί κακό θα στο έβγαζε. Λοιπόν αν δεν ακούσω αρνητική αποψη το κλείνω αύριο να προλάβω και μια προσφορά. |
|
||||
|
||||
![]()
Στο μηκος ειναι ιδια στο υψος και στο βαθος αλλαζουν ....
Αχ αυτη η μουρμουρα ... μας κοβει τα φτερα ...σε καταλαμβαινω !!!!!! Α! τον θερμοστατη μονο προσεξε , χανει λιγο ...βεβαια αυτο αμα βαλεις δισκους μεσα που θελουν 29-30ο ολα τα αλλα τα καλυβει !!
|
||||
|
||||
![]()
μικρές κιχλίδες σκέφτομαι προς κ.αμερική μεριά. δίσκους δε με παίρνει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικο μου οχι ...μονο οτι ενονετε με ολο το πλαισιο και το κρατα δεμενο ακομα καλυτερα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Sorry, το ξέχασα. Θα το δω και θα σου πω αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί το αργότερο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ με βοηθήσατε αρκετά
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κοίταξα, τελικά δεν έχει καμία μεταλική κόντρα ή κάτι ανάλογο. Είναι απλά ένα αρκετά παχύ κομμάτι πλαστικού σχήματος "Π".
|
|
||||
|
||||
![]()
thanks, λογικα θα ειναι αρκετο εφοσον ειναι παχύ. θα προχωρησω στην αγορά και θα εμπιστευτω το ονομα της juwel και βλεπουμε...
ευχαριστώ και παλι |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι αυτονόητο.......... όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για Νέο Ενυδρείο-Αγορά σωστού εξοπλισμού | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-05-10 22:49 |
Νέος - αγορά ενυδρείου | mpampis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-04-09 14:44 |
Αγορά αντίστροφης όσμωσης ...πολλές απορίες | alexinio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-08-08 09:52 |
Αγορά νέου ενυδρείου | panagiotis265 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 24-03-08 14:00 |
Αγορά νέου ενυδρείου // τιμες, διαστάσεις | maria_nik | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-11-04 22:54 |