|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απαντω σε ολα τα φιλαρακια χωρις παρεξηγηση δεν ειχα σκοπο κραξω κανεναν με το ποστ μου απλα θα πρεπει να ξερετε οτι οι συναντησεις δεν ειναι του GAB αλλα του ΠΣΦΕ απλα εαν ολοι αυτοι που ενδιαφεροντε για το που θα πιουμε καφε γινονταν μελοι του ΠΣΦΕ τα πραγματα θα ηταν πιο ευκολα και θα σας το αναλυσω στην συναντηση που θα γινει οπου και εαν γινει θα ειμαι εκει.Ζητω συγνωμη εαν εθιξα καποιον με τα λογια μου και ειμαι ετοιμος να δωσω εξηγησεις σε οποιον θελει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και σταματίστε να βάζεται φώτο γιατί με βλέπω να μην έρχομαι λόγο ανωτέρας ΒΙΑΣ ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ντροπη σας
![]() ![]() ![]() Να επισημανω και γω οτι Δευτερα θα στειλω δεματακι για την κοπελα στο Βολο,οποτε βαλτε κανενα ματσακι στην ακρη και γι'αυτην....μην παει αδειο το πακετακι,θα πληρωσει που θα πληρωσει κουριερ,ας ειναι γεματο τουλαχιστον. Αν υπαρχει και καμια ανουμπια γιατι δεν εχω να της στειλω.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω, ας γινει στο Sea to See. δυστυχως ομως δεν θα ερθω γιατι εχω να πω σε βαφτιση, πολυ καλου μου φιλου!
Χρηστο, σορρυ, αλλα εχω υποχρεωσεις. Ο george εχει δικιο, θα ηταν καλο αν αλλαζαμε μερος να ηταν επισημο, ακομη και με νεο φυλλαδιο, αλλα οι καιροι ειναι χαλεποι και ο συλλογος ερχεται σε δευτερη μοιρα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Είναι το πρώτο μαγαζί επί της οδού Μαρίας Κάλλας, στο Νο1, στο πρώτο φανάρι της οδού Μ. Κάλλας, γωνία με την οδό Κορομηλά. Η οδός Μ. Κάλλας είναι η συνέχεια της παραλιακής, αν δεν στρίψετε αριστερά στην οδό Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) και περνάει μπροστά από την Γενική Κλινική, το Μέγαρο Μουσικής και το Ποσειδώνιο Αθλητικό κέντρο, ενώ ένα μικρό πάρκινγκ υπάρχει πριν το SEA TO SEE κι ένα μεγαλύτερο μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής, στα 150μ. Χάρτες υπάρχουν στα ποστς # 894 και 906. Να υπενθυμίσω ότι φυτά ζήτησαν οι φίλοι μας από Λήμνο, από Βέροια κι από Βόλο, χλωμό το βλέπω να μπορέσουμε να τους ικανοποιήσουμε όλους. ![]() Κι αφού έχουμε την υποστήριξη όλων των moderators (ο Κλεόβουλος θα "λαδωθεί" με σκουλήκια, ο Χαλβάς με φωτό της συνάντησης) ![]() Παράθεση:
![]() Και νέοι, πιο αναλυτικοί χάρτες για τους φίλους που θα έρθουν από άλλες πόλεις: |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |