|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακομα και ο θερμοστατης σου μπορει να σκασει αν ειναι εκτος νερου και σε λειτουργια!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ανακαιφαλεωνω λοιπον. τα ψαρια κατα πασα πιθανοτητα θα φυγουν το σαββατο κυρικο μαλλον σε πετ σοπ γιατι δεν ενδιαφερφηκε κανεις απο εδω. θα μου δωσουν τα λεφτα που ζηταω? εχουμε και λεμε την αμμο και τις πετρες θα αγορασθουν απο μαντρα με οικοδομικα υλικα και αποτι διαβαζα εχει 2 ευρω τα 25 κιλα, αρα θελω περιπου τεσσερα ευρω σε αμμο και αντε το πολυ κανα 20 σε πετρες. αμμο ασβεστοληθικη οτι να ειναι δεν πιραζει? ενα εξωτερικο φιλτρο μαλλον το κινεζο στα 40ε. τα εχει ολα τα υλικα μεσα η θα χρειαστει να αγορασω κατι? το μακαρονι που εχω στο φιλτρο το αφηνω η να το αλλαξω αφου θα τα αλλαξω ολα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
μηπως να παω σε ενα καλο φιλτρο αλλα μεταχειρισμενο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πηρα το fx5 το βαζω στο 240αρι μου πεταει κατι μπιχλες μεσα απο το ενυδρειο του παιδιου που το πηρα (καλο γιατι το ενυδρειο ηταν αστρωτο !!! ) και σε 20-30 λεπτα το νερο ειχε γινει κρυσταλλο !!! Υπερβολη ...αλλα αναμενετε μεγαλυτερο ενυδρειο...
Εσυ χρειαζεσαι ενα φιλτρο να κανει 4-5 φορες τον κυκλο του νερου του ενυδρειου δλδ 1200λτ/ωρα βαλε και κατι παραπανω γιατι τα υλικα κοβουν την ροη ...1500λτ/ωρα . Γνωμη μου !!! ή 2 700αρια και βγαλσιμο το εσωτερικο ...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
πες μου διαφορες προτασεις το πολυ 100ε |
|
||||
|
||||
![]()
2217 μεταχειρισμενο αν το βρεις σε καλη τιμη κανε την υπερβαση και παρε 2 αν οχι παρε ενα και κρατα το εσωτερικο .
Aντιπερα προταση απο την fluval το fluval 305 , ιδια τιμη πανω κατω ! Μεγαλη επενδυση και κεφαλι ησυχο ....FX5 και 2080 Τα site μπηκαν τυχαια !!! Επαναλαμβανω , γνωμη μου και ζητα γνωμες και απο αλλους !!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για παπιες ξεκινησα σε βιοτοπο κατεληξα | themosb | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 122 | 26-11-13 17:10 |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |