|
|
||||
|
||||
![]()
Μη προσθετεις επιπλεον στρες στα ψαρια! Με την αλλαγη των παραμετρων θα συμβει ... κατι που πρεπει να αποφυγεις σε αυτη τη φαση!
Γενικα θα πρεπει να μειωσεις τους στρεσσογονους παραγοντες ωστε να "ηρεμησει" και να προσπαθησει να το καταπολεμησει μονο του ... με αυτη τη λογικη ειναι και η απαντηση του Χρηστου! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ok...έχετε δίκιο,αύριο τότε μια κανονική αλλαγή νερού (Α/Ο 120+40 βρύση) με ''stres coat'' και βλέπουμε.
Πάντως το ψάρι έχει φυσιολογική συμπεριφορά και όρεξη(έφαγε και σπιρουλίνα σε σκορδόλαδο) ,αλλά το μαύρισμα νομίζω ότι έγινε κάπως πιο έντονο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() (sorry ρε φίλε, αλλά ....με ξέρεις, είμαι κι εγώ τσιμπιτερόνι σαν τα τιγράκια!!) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρωτον μην γραφετε για discus plague και black plague κτλ!!! Εστω και να ηταν τωρα ο Χρηστος θα εστηνε το ενυδρειο απο την αρχη!!!
Αυτο που εγραψε ο Πανος ειναι!!! Συχνες αλλαγες και εισαι οκ. Τελος: σταματα να ταιζεις μικρα γκαπυ στους δισκους σου. Αλλαζουν χρωμα, δεν το βλεπεις??? |
|
|||
|
|||
![]()
Είπα ρε παιδια!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΔΙΣΚΟΥΣ..
![]() ![]() ![]() Black plague? No good? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο λεμε ρε φιλε μου αλλαγή και αντιχλωριο για να χαλαρωσει το ψαρι Εσύ ρεμαλι έχεις χαθεί πάντως ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιπος επιβαρινεις το νερο με λυπασματα ?
ρωταω γιατι το βλεπω φυτεμενο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μονο εγω??? Υπαρχουν και αλλοι απο Θεσσαλονικη που τους ''εφαγε'' το μαυρο σκοταδι!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδιά...ο ''zoro'' | Χαραμάδας | Δίσκοι | 6 | 04-10-10 09:41 |
Παιδιά SOS | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-10-07 18:38 |