|
|
||||
|
||||
![]()
μονο ετσι δεν ειναι τα πραγματα
|
||||
|
||||
![]() ![]() Όσο για τα χρυσόψαρουλια, δεν το σχολιάζω ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ελα ρεντη αμα θες με ενα ταπερακι να σου δωσω μπολι στειλε μου πμ να σου πω το κινιτο μου να ερθεις να ξεμπερδευεις!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως το μέλος ΑΝΤΩΝΗΣ35 εκφράζει ένα άκρως κακόγουστο αστείο και πάει αντίθετα των απόψεων της κοινότητας του aquatek,gr
|
|||
|
|||
![]()
εκτος απο την
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη μεγάλε, ωραία αφιέρωση
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας Ευχαριστώ παιδιά βρίσκομαι στη φάση της διακόσμησης του ενυδρείου μου τώρα, μου προέκυψαν κάποιες απρόσμενες ασχολίες τώρα που θα με κάνουν να αναβάλλω το στρώσιμο του φίλτρου για κανά μήνα. Μόλις όμως αρχίσω όμως το στρώσιμο και τελικά καταλήξω στο μπόλι αντί για αμμωνία που μάλλον πρός μπόλι μεριά κλείνω θα επικοινωνήσω είτε με τον georgarask είτε με τον babis100nx,τους οποίους και ευχαριστώ για την ευγενική προσφορά τους, μέσω πμ για να το προμηθευτώ.
------------------------- Επί την ευκαιρία παιδιά το 180 μου είναι μάρκας anoubias,τι άποψη έχετε για αυτή την μάρκα ο πετσοπάς μου είπε ότι είναι καλά ποιοτικώς ενυδρεία αλλά ποιό πολύ η δικιά σας ΄γνώμη μου μετράει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapanthos : 28-09-10 στις 21:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
απο εδω και μπρος θα απανταω με τραγουδακια
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eρώτηση για στρώσιμο ενυδρείου με αμμωνία | GoRanZi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-11-09 19:25 |
Βοήθεια με το στρώσιμο? | gouts0unin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-10-09 07:29 |
Γρήγορο στρώσιμο :Ανθρακας + Αμμωνία & Υαλοβάμβακας ???? | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 06-10-07 13:40 |
Στρώσιμο με αμμωνία. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά!!! | arxariosss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-09-06 18:46 |
Απορία για αμμωνία & στρώσιμο… | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-05-06 12:51 |