|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε κανενα απο τα παραπανω λινκ σου δεν θα εχεις ειρηνικη συμβιωση.Τα ψαρια αυτα για να ειναι ευχαριστημενα (οσο ειναι εφικτο) πρεπει να εχουν ΚΡΥΨΩΝΕΣ.Μονο ετσι θα δεις ωραιες συμπεριφορες αλλιως επικρατει ο νομος της ζουγκλας.Ο δυνατοτερος επιβιωνει.Εμενα προσωπικα με χαλαει να τσακωνονται τα ψαρια μου και απλα να μην μπορω να σταυρωσω ψαρι επειδη ο αρσενικος κυριαρχος εχει κ@υλ@ς και θελει να πεταξει εξω απο το ενυδρειο τα αλλα ψαρια.
------------------------- Εμενα κατα την γνωμη μου ειναι πιο ομορφο ενα ενυδρειο να αναπαριστα την φυση δλδ ο κυριαρχος αρσενικος να ηγειται ο δευτερος στην καταταξη να κανει τουμπεκι μολις τον βλεπει και οι θηλυκες να τους περιπλανουν ακαταπαυστα και εκεινοι να τρεμουν σαν να τους διαπερνα ρευμα, παρα να ειχα μια γυαλα και να ειχα ψαρια επειδη 'μου αρεσουν τα χρωματα τους' οπως κανουν ολοι που οτι βρισκουν στο πετ σοπ το πετανε μεσα.Η γνωμες διειστανται και απλα επιλεγεις οτι σ αρεσει εσενα πιο πολυ. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kokos125 : 28-09-10 στις 12:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο, εννοείς τα λινκς του Πάνου ή τα δικά μου?
Για να ξεκαθαρίσει το πράγμα.... ![]() (Δεν έχεις κάνει επισύναψη κειμένου, οπότε μπορεί να παρερμηνευτεί ο λόγος σου).
|
||||
|
||||
![]()
Αντωνης λεγομαι.Τα λινκ του φιλου Πανου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως λέει ο halvas το overstocking είναι μια παλιά πραχτική που την συνεχίσουν οι αμερικάνοι
![]() Αν έβαζες haps θα αρκούσε πράγματι ένα background,λίγες πέτρες και χώρο για κολύμπι. Για τα mbuna θέλουμε πολλές πέτρες τοποθετημένες ώστε να παρέχουν, τις διπλάσιες τουλάχιστον απο τον αριθμό των ψαριών, κρυψώνες και πολλές μικρές σχισμές και τρύπες για να καταφεύγουν τα μικρά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα πρωτα μου μαλαουι! | Πάνος | Malawi | 17 | 24-09-10 00:26 |
180 λιτρα μαλαουι-τανγκανικα. | Πάνος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 39 | 06-07-10 14:36 |
ενυδρειο μαλαουι-συμβουλες | kanarini | Malawi | 6 | 11-02-08 11:48 |
κοραλια σε ενυδρειου μαλαουι. | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-12-07 23:33 |
135λιτρα Μαλαουι | jimfytakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-08-07 14:29 |