|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η συσκευη α\ο πιστευω οτι ειναι πιο ευκολη, και το προβλημα της αποτομης πτωσης ph με τη χρηση τυρφης το εχω ακουσει απο καποιον που την πατησε, αν μου ειπε ψεματα τοτε και εγω το ιδιο σας λεω
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου μπορει να ειναι πιο ευκολη,που δεν το νομιζω,αλλα κοστιζει και αρκετα χρηματα + οτι αν χρησιμοποιεις Α/Ο εχεις κι αλλα εξοδα,οπως ιχνοστοιχεια και αλλα πολλα ζουμακια,και το σημαντικοτερο απο ολα πεταμε
και καποιες εκατονταδες λιτρα νερου.Με τα λεφτα των ζουμιων λοιπον παιρνεις τυρφη,την χρησιμοποιεις σωστα και εισαι μια χαρα. ![]() Υ.Γ:Αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμμη,αλλα ειναι καλο να μην λεμε κατι που δεν το εχουμε βιωσει και δινουμε λαθος εντυπωσεις σε αυτους που διαβαζουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγγυημένο και φυσικότατο προϊόν!!!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά καλησπέρα,
Μετά από 4 μέρες που έβαλα τύρφη, έκανα τωρα water test με υγρά tests και βρήκα: PH : 7.5 GH : 7 KH : 4 NH4: 5 mg/l - NH3 : 0.09 mg/l ΝΟ2 : 0 NO3 : 0 Τί δεν πάει καλά με την αμμωνία (NH4/NH3)? Το Ph έπεσε στο 7,5 από το 8 αλλά το ΚΗ μου ήταν 7 κι έπεσε στο 4! Κάποια άποψη/γνώμη? Ευχαριστώ, Χρήστος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χρήστο, το μακαρόνι που σου έχω δώσει το έχεις βάλει σε αυτό το ενυδρείο?
|
||||
|
||||
![]()
Ναί Βασίλη το έβαλα. Την τελευταία φορά που έκανα τεστ ήταν πριν ακόμα βάλω το μακαρόνι και είχα ΝΗ4: 1 mg/l και NH3: 0.15 mg/l, ΝΟ2: 0 και ΝΟ3: 0.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nitrite minus | trelele | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-01-09 20:40 |
Tetra Nitrate Minus | crazyio | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 07-07-06 19:54 |
Tetra KH/ph minus. αξίζει? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 31-05-06 12:35 |
Tetra nitrate minus | skathari | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-12-05 13:18 |