|
|
||||
|
||||
![]()
Κοψε λιγο καροτακι και πεταξετο μεσα.Καθαρισετο γυρω γυρω θα το τσακισουν..Μερικοι το βραζουν κιολας εγω το βαζω ετσι στα μηλοσαλιγγαρα μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μετρησα και ειναι 50! (Τα περισοτερα 2-6 χιλιοστα) καροτο πρεπει να παρω απο μαγαζι με βιολογικα για να μην εχει λιπασματα κ.λ.π... ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προσωπικα βαζω απο τη συσκευασια που παιρνω απο το suer market.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν χρειαζεται.
Βραστο λιγα λεπτα για να μαλακωσει (ειναι καλυτερα) κ κοψε το σε φετες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μανο απ οτι καταλαβα αφου δε σου εδωσα εγω σαλιγκαρια νομιζω οτι αυτα που εχεις τσακιζουν και τα φυτα
αλλοι παλευουν να τα εξαφανισουν και αλλοι τα ταιζουν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- πριν λιγο εβρασα και εριξα το καροτο και απ οτι φαινετε τα εντλερ το εκτιμησαν...τωρα περθιμενω να δω αν θα ενδιαφερθουν και τα σαλιγκαρια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 27-09-10 στις 17:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σιάξε σαλιγκαροπαγίδα...
Βάζεις ένα καθαρό τάπερ στο βυθό το στερεώνεις με πέτρα καθαρή και βάζεις μπόλικο μπόλικο ζεματισμένο κολοκύθι μέσα Σαλιγκάρια: Μιαμ μιαμ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εσύ: Χαπ τα βγάζεις το επόμενο πρωί πάνω στο γεύμα!!! χαχα ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σαλιγκαρια | linos21 | Σαλιγκάρια | 6 | 02-05-10 00:52 |
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ | mitsos1969 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-04-09 21:21 |
σαλιγκαρια | fitilakias | Σαλιγκάρια | 3 | 14-12-08 02:02 |
σαλιγκαρια | antonis t83 | Σαλιγκάρια | 7 | 10-06-08 01:45 |
σαλιγκαρια | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 26-02-07 01:49 |