|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
'Οχι βέβαια, ξεχνιέσαι εσύ???
![]() ως προς την επιλογή του τόπου συνάντησης, αφού συμμετείχαν στις άτυπες επιτροπές αξιολόγησης. Σιγά να μη ρωτήσουμε και τον Χαλβά. ![]() Αν και τώρα που το λες, εσύ έχεις έρθει περισσότερες φορές από κάποιους Θεσσαλονικείς που δεν τους ξέρουμε ούτε καν φυσιογνωμικά... Οπότε πρέπει να σου αναγνωριστεί αξιοκρατικά δικαίωμα ψήφου. Και για να επανέλθουμε στο θέμα, τι λέτε, κάνουμε την Κυριακάτικη συνάντηση στο sea-to-sea?? Ή προτιμάτε κλασσικά στο Βennigans ?? Μιλάτε βρε, να μετρήσουμε γνώμες... |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα για sea-to-home-by-feet έ sea-to-sea ήθελα να πω
![]()
|
|||
|
|||
![]()
sea-to-sea
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχουμε λοιπόν
Βennigans... Sea to sea...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis...chr istsos...Alex_Salonica...georgebruno Άντε φηφίστε και οι οπαδοί του Βennigans, γιατί φτάσαμε στο 7-0, αλλά οι συμμετέχοντες στις συναντήσεις είναι τουλάχιστον 3πλάσιοι. Εννοείται ότι αν προτιμάτε άλλο μαγαζί, το γράφετε από κάτω και δίπλα το όνομά σας. Καλό θα είναι μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή να αποφασίσουμε κι αν συμφωνεί κι ο Σύλλογος, να το αναρτήσουμε επίσημα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα και εγώ για το sea-to-sea
|
|
|||
|
|||
![]()
Βennigans...
Sea to sea...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis...chr istsos...Alex_Salonica...georgebruno...giannisaek |
|
|||
|
|||
![]()
Sea to sea 12 points εεεε και εγώ για εκεί λέω
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το μετανοιώσετε... Αλλά εγώ θα πάω με την πλειοψηφία.. ουτως η άλλως ο Bokostas θα με παει και θα με φερει!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βennigans... Sea to sea...bokostas...zipo...posidwnas...Prokroustis...chr istsos...Alex_Salonica...georgebruno...giannisaek. ..xb307... Mε την πλειοψηφία...drbig ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα νιωθω καλυτερα...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Μ'αρέσει το όνομα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
...θα το μετονομασουμε σε see to see εμεις ![]() ![]() ![]() http://www.facebook.com/group.php?gi...45645&v=photos
|
|||
|
|||
![]()
Ε τότε Χαλβαδούκο σου αφιερώνω μια φωτό από την κοπέλλα της "υποδοχής" του μαγαζιού: http://www.facebook.com/people/Anna-...nou/1401739544
Αυτή είναι η Άννα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απαντω σε ολα τα φιλαρακια χωρις παρεξηγηση δεν ειχα σκοπο κραξω κανεναν με το ποστ μου απλα θα πρεπει να ξερετε οτι οι συναντησεις δεν ειναι του GAB αλλα του ΠΣΦΕ απλα εαν ολοι αυτοι που ενδιαφεροντε για το που θα πιουμε καφε γινονταν μελοι του ΠΣΦΕ τα πραγματα θα ηταν πιο ευκολα και θα σας το αναλυσω στην συναντηση που θα γινει οπου και εαν γινει θα ειμαι εκει.Ζητω συγνωμη εαν εθιξα καποιον με τα λογια μου και ειμαι ετοιμος να δωσω εξηγησεις σε οποιον θελει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ποιος τα χε*** τα parking, Αννούλα και πάσης Μακεδονίας για να είμαι επίκαιρος. Αφιερωμένο : |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |