|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια!!να σαι καλα κλεοβουλε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Seachem Prime. (1 ml στα 40 lt)
Το βαζω ακομα και στο γαριδαδικο (3 σταγονες φυσικα σε 4 λιτρα νερο αλλαγη) χωρις κανενα προβλημα, Μηδεν απωλειες μηνες τωρα. Εναλλακτικα (για μικρα ενυδρεια πχ γαριδαδικο) χρησιμοποιω και το esklarin της tropical (1 ml στα 5 lt) και αυτο ασφαλες και απροβληματιστο Εχω χρησιμοποιησει και sera aquatan (1 ml στα 4 lt) και tetra aquasafe (1 ml στα 2 lt) καλα και τα δυο αλλα ηθελα ενα μπουκαλι στην καθισια μου.
|
||||
|
||||
![]()
Αλλο το οικονομικοτερο, αλλο το καλητερο..
Ψηφιζω tetra δαγκωτο για αντιχλωριο..(αυτο το πηχτο μπλε κανει θαυματα..) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω χρησιμοποιώ το Nutrafin Aqua plus tap water conditioner, 10ml για 40 λίτρα νερού και είναι αρκετά οικονομικό. Το Tera aqua safe χρησιμοποιόυσα αλλα ήταν λίγο ακριβό....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το αντιχλωριο της τετρα ειναι μακραν το καλυτερο , αλλα δεν χρειαζεται παντα εγω το χρησιμοποιω σε καινουρια ψαρια , στρεσσαρισμενα και σε αυτα που ειπα και πριν οτι το πραειμ τα πειραζει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Από την δικιά μου, σίγουρα δεν το συμπαθούν οι αμάνο και η μύτη μου |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα θεμα με τα γκιζανια Ladigesocypris ghigii και με τα ενηληκα και με τον γονο
και με τα Archocentrus multispinosus |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντιχλωριο | ducatisti | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 11-01-10 21:47 |
άνθρακας vs αντιχλωριο | sotirios | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 12-09-09 11:15 |
αντιχλωριο | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-08-07 20:29 |
ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΟ για μονομαχους??? | mariah | Bettas | 19 | 14-05-07 17:18 |
αντιχλωριο | stefapat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 21-12-06 02:17 |