|
|
||||
|
||||
![]()
Που πήγαν οι φώτος, οεο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατι εγινε....
Αλλωστε το ενυδρειο το ξεστησα. Αν θελεις να δεις φωτοζ μπορεις εδω: http://s858.photobucket.com/albums/a...y1/70l%20reef/ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο (όπως όλα άλλωστε). Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, γιατί το ξέστησες; Είμαι σε σκέψη να ξεκινήσω κάτι ανάλογο και τυχών προβλήματα θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να τα ξέρω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και δυστηχως η ευτυχως, ειμαι εργενης! Οποτε οπως καταλαβαινεις οτι γινει, δεν προλαβαινω να αντιδρασω... Το κατεστρεψα το ενυδρειο μονος μου απο τη θερμοκρασια οταν εφυγα και ξεχασα να ανοιξω τον ανεμιστηρα που εκλεισα για αλλαγες νερου.... Εκαψα τα μισα κοραλια μου...ξενερωσα και τα υπολοιπα τα εδωσα. Δεν ηταν κατι τρομερα δυσκολο. Περιμενα να συναντησω βουνο οταν ασχοληθηκα. Αλλα οταν ακολουθεις καποια σταθερα βηματα και δωσεις βαση στο σωστο ξεκινημα, μην το φοβασαι. Καλη σου επιτυχια! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα, είχες κάνει καλή δουλειά... Ευχαριστώ και για τις ευχές.
Θα λείψω κι εγώ καμιά 20αριά μέρες εκεί στις γιορτές αλλά δεν νομίζω να έχω πρόβλημα... (αν τελικά το κάνω βέβαια) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμενα οταν το ενυδρειο ωριμασε και βρηκε το δρομο του, ετρεχε στην κυριολεξια μονο του. Ελαχιστα ασχολιομουνα. Πρεπει να ειχα και δυο μηνες να κανω αλλαγη.Μονο συμπληρωνα. Οι φωτο που εχω ανεβασμενες ειναι παλιουτσικες. Αν δεν αντιμετωπιζα το προβλημα με τη θερμοκρασια, σημερα το ενυδρειο δεν θα ειχε θεσεις για αλλα κοραλια! Προσεχε με τις θερμοκρασιες. Πανω απο 30 ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ!!! Εγω χτυπησα 35 βαθμους..(αξιοσημειοτο βεβαια πως μερικα αντεξαν).. Τα κοραλια δεν ειναι φυτα που λιωνουνε. Ειναι κριμα να δεις ενα υγιεστατο και πολυχρωμο ζωντανο να ασπριζει... ![]() Χρησιμοποιησε πολυ βραχο και στηριξε εκει ολη τη βιολογια σου. Αυτο μαζι με εξαιρετικη κυκλοφορια ειναι το κλειδι. Στη συνεχεια ενας αξιοπιστος ανθρακας/αντιφοσφωρος θα συμπληρωσουν το πακετο. Και ο καλος φωτισμος επισης.. Ολα τα αλλα πανε και ερχονται. Αυτη ειναι η σωστη βαση για να ξεκινησεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου. Εδώ κάτω σίγουρα θα χρειαστώ ψύξη λοιπόν μιας και με ανοιχτά καπάκια τα ενυδρεία χτυπάνε 30άρες τον Αύγουστο...
Εύχομαι να στήσεις ξανά κι εσύ κάποια στιγμή να το θαυμάσουμε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano cube | klkwnsta | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 18-04-09 19:14 |
Νέο nano ενυδρείο | kostiscv | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 24-01-09 20:22 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |
Νέο nano | koursaros7 | Nano Reef | 5 | 29-12-07 18:37 |