|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δένοντας τα σίδερα που υπήρχαν σαν αναμονές, με τα σίδερα του τελικού πάτου τις λίμνης.
|
||||
|
||||
![]()
ποπο εργοταξιο εχεις κανει
![]() ![]() θα περασεις με κατι το τσιμεντο απο επανω για να στεγανοποιησεις? καλη συνεχεια... |
|
||||
|
||||
![]()
Τη διαθεση μου??
![]() ![]() ![]() Αντε παρτο ζεστα επιτελους ... θα γερασουμε και θα βλεπουμε τσιμεντα ακομα!! Καλα ποσες στρωσεις βαζεις?? ![]() ![]() Σε πειραζω .... καλη συνεχεια ... δεν εχω ιδεα απο τα κατασκευαστικα ... αλλα χαρα στο κουραγιο σου!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι θα μπει ένα μονωτικό το οποίο είναι σε σκόνη και αναμειγνύεται με ένα δικό του υγρό. Ανάλογος την διάθεση και των καιρώ που θα κάνει θα δω πότε θα το στρώσω. (το ποιο πιθανό είναι να μείνει για να μπει την άνοιξη. ![]() ![]() Σε ευχαριστώ Παράθεση:
Αλλά ροτόντας και ψάχνοντας μαθαίνεις. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ανέβασα όσο γίνετε ποιο αναλυτικά την κατασκευή του καθετί. Ώστε να κάνω την ζωή οποίου θελήσει να κάνει κάτι ανάλογο ποιο εύκολη. Σε ευχαριστώ Γιώργο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Το νέο μου ενυδρείο βήμα-βήμα... | Shark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 12-07-08 08:25 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |