|
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα, δεν το γλυτωνω τελικά. φιαλη και μόνο φυαλη. Δεν ξέρω αλλά το θέμα της γυαλιά με αγχωνει! Είναι και ακριβή αλλά και δεν γνωρίζω πως να την φτιαξω, παρόλο που έχω διαβάσει ένα σωρό θέματα! Μου φαίνεται πως θα χρειστω την βοήθεια κάποιου από κοντά! Έτοιμο σύστημα υπάρχει κάπου; Απλα να το βάλω στην πρίζα χωρίς να κάνω κάτι;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() φραπεδακι ηρεμια και ολα ειναι απλα. το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση με τα ζαχαρονερα. μεσα σε 4 μερες εχω παθει πλακα με την αναπτυξει των φυτων μου. αξιζει τα λεφτα της. εξαλου σε ζαχαρη τα εδηνα τα ιδια λεφτα μεσα σε ενα χρονο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- παρεπιμπτοτος, απο προτεινετε για την πιο οικονομικη λυση φιαλης? να τα παραγειλω απο το aquaristics? οπως εχω διαbασει σε αυτο το link http://www.greekdiscus.com/test2000/...ead.php?t=4883 ? το ph controller θα το χρειαστω για νερο βρυσης? λογικα απο οτι εχω διαβασει οχι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geovai : 26-09-10 στις 10:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Geovai;485508]Γιατι ποσο σου κοστισε? χονδρικα για ζαχαρη θελεις για 2 πακετα τον μηνα με την μαγια, 30 ευρω το χρονο!
------------------------- εγω για το 300αρι ηθελα 2 μπουκαλια της κοκα κολας και το μηνα εφτιαχνα 4 φορες για να με καλυπτει. και παλι ομως ηταν ανυπαρκτο. και το καταλαβενω τωρα που βλεπω την διαφορα. ![]() το πειρα απο τα παιδια στη θεσ/νικη ολο το πακετο. ![]() CO2 complete pant 2000 - with magnetic valve ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mpampi19;485517]
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Geovai;485522]
Παράθεση:
μετριτη φυσαλιδων εχει ειναι μαζι και διαχυτηρας ![]() κοντρολερ δεν εχει. κανω ομως μετρισεις καθυμερινα μεχρι να βρω τις ρουτηνες του και σιγα σιγα το καταφερνω. απο πεχα 7.2 το εχω κατεβασει μεχρι τωρα στο 7 και αυξανω σιγα σιγα μεχρι να κατεβει στο 6.8. η διαφορα στα φυτα μου ειναι τεραστια. ενα χρονο δουλευα το ζαχαρονερο αλλα ΚΑΜΙΑ σχεση! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mpampi19;485528]
Παράθεση:
|
|