|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις "το μετρας ακριβως"?
|
|||
|
|||
![]()
Το σημαντικοτερο πραγμα για οποιαδηποτε ψαρια ειναι οι σταθερες τιμες του νερου. Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να γινονται αποτομες μεταβολες στην οξυτητα και την σκληροτητα. Ειναι προτιμοτερο να προσφερουμε στα ψαρια μας περιβαλλον σταθερο με pH 8 παρα να πειραματιζομαστε προκαλωντας διακυμανσεις.
Στο θεμα σου τωρα. Φαινεται μαλλον οτι το υγρο τεστ δεν ειναι στα καλα του. Παρε καποιο αλλο (προτιμησε tetra ή ΑΡΙ) και ξανακανε δοκιμες να συγκρινουμε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
![]() αυτο ειναι το ενυδρειο μεχρι στιγμης... αν αλλαξω υποστρωμα παει ![]() μηπως το εχω παρακανει με τα φυτα και δημιουργουν αυτα προβλημα? ------------------------- παρειγγειλα το Seachem pH Alert Freshwater και το Seachem Ammonia Alert για να μου φυγει λιγο απο το αγχος μελοντικα με τις καθημερηνες μετρησεις ![]() ![]() ![]() ![]() αλλα τα πηρα απο ebay 15ευρω και τα 2 μαζι οποτε θα κανουν καποιες μερες να ερθουν. μεχρι τοτε... θα παρω και κανενα ακομα υγρο τεστ απο εδω ![]() αν και πλεον εχω αρχησει να πιστευω οτι μια χαρα τιμες δειχνουν τα χαρτακια που ειχα και οτι εχει προβλημα το υγρο τεστ (οτι με συμφερει πιστευω ![]() ------------------------- ερωτηση : πως λεγεται το μηχανημα αντιστροφης οσμωσης στα αγγλικα? για να κανω μια ερευνα αγορας στο ιντερνετ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zweet : 26-09-10 στις 01:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με 15 ευρω θα προτιμουσα να επαιρνα κατι σαν αυτο
Τη ΑΟ θα την βρεις σαν Reverse Osmosis ή R/O Κοιτα και πιο κοντα εδω. Εχει καλες τιμες και γρηγορη εξυπηρετηση ακομα και μεσω φορουμ.
|
||||
|
||||
![]()
το ειδα και εγω αλλα προτημησα να μην κανω εγω το τεστ αλλα να εχω μια μονιμη ενδειξη,τουλαχιστον μεχρι να ληξει
![]() λοιπον τελικα το τεστ ηταν χαλασμενο ![]() τσαμπα οι απειρες αλλαγες νερου και το τρεξιμο που εκανα και οι προβληματισμοι σας ![]() τωρα εκανα παλι αλλαγη νερου 80% για να το φερω στο 7+ και να ανεβουν και οι σκληροτητες , γιατι σημερα εβαλα τα καινουρια μου ψαρακια μεσα για τα οποια θα κανω αντιστοιχο θεμα οταν δω οτι ειναι ολα οκ να το παρουσιασω και εγω επιτελους ![]() οποτε το θεμα εδω μπορει να κλεισει ![]() σας ευχαρηστω ολους για την υποστηρηξη !τελος καλο , ολα (ελπιζω) καλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://cgi.ebay.co.uk/Digital-Test-p...49669041278447 |
|
||||
|
||||
![]()
αναξιοπιστα τελειος
αν ηταν ολοι θα περναμε τετεια και δε θα σκαγαμε 100+ευρα για τα http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=503
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πανικός: Ανεβάζει αμμωνία :-( | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 58 | 05-12-08 20:32 |