|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω κανω αυτονομη...
![]() θα ερθω και θα κατασκευασουμε και το νεο ενυδρειο μου... ![]() θαναση ποτε υπολογιζεις να το "τρεχεις" το ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
το ενυδρειο σου στο εφτιαξαν τα παιδια πανω, καλα ειναι μην μας χωνεις ολους ![]() ![]() το ποτε θα τρεχει λιγο αγνωστο, υπολογιζω σε κανα μηνα... γιατι τωρα που παει για malawi ξεθαψα απο το μυαλο μου κατι ιδεες που ειχα κρυμενες... το βασικο ειναι να τελειωσω πολυεστερα και στεγανωμα, να μπει το γυαλι για να γεμισει νερο να μεινει ετσι, οσο θα ετοιμαζω τα υπολοιπα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 26-09-10 στις 08:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θαναση προτου περασεις το δευτερο χερι πολυεστερα αγριεψε λιγο την επιφανεια με ενα σαρανταρη γυαλοχαρτο και στο τελος με ενα κοπιδι χαραξε το να κανει χαρακιες απο το ξυραφι
μετα ριξε το δευτερο χερι οταν θελουμε να μην κανουμε αυτη τη διαδικασια για το δευτερο χερι μολις αρχιζει και στεγνωνει το πρωτο χερι και εχει κατεβει η θερμοκρασια απο την αντιδραση που κανει με τον καταλυτη (οχι να κρυωσει τελειος) περναμε το δευτερο χερι οταν εχει παψει να κανει αντιδρασει το καταλαβαινουμε επειδη εχει κρυωσει δημιουργει μια γυαλιστερη επειφανεια και δεν κολαει σωστα το δευτερο χερι καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ναι θα το τριψω καλα με γυαλοχαρτο και θα το χαραξω... ![]() πες μου κατι για πιο σιγουρα, οπου εχει κρατησει αερα ( σε 2-3 σημεια ) να τα σπασω για να το γεμισω εκει ε??? ετσι το εχω κανει αλλη μια φορα που μου κρατησε αερα... ευχαριστω!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
sorry για την καθυστεριση ειμαι σε διακοπες
οπως το ειπες ειναι ενας ευκολος τροπος να το φας ειναι με το τροχακι με ενα 60αρι γυαλοχαρτο η με ξυραφι η οπως αλλιως θες το θεμα ειναι να φυγει η φυσαλιδα αν μπορεις μεσα στη φυσαλιδα να μην φας την τριχα πολυεστερα καλος υπερβαλω βεβαια παντοτε στη δουλεια μου αλλα και εγω αυτη τη ροη ακολουθαω οποτε δεν μπορω να σου προτεινω κατι διαφορετικο τελειωνε να το χαρουμε ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το δευτερο χερι εγινε και ολα καλα... με πηρε το βραδυ αλλα οκ, ολα καλα...
το περασα ολο ενα καλο χερι με γυαλοχαρτο 36αρι και εγινε μια χαρα... εσπασα οπου ειχε φουσκα, οχι οτι ειχε πολλες... σε μερικες που φενοταν καπος ασπρο και νομιζα οτι εχει αερα δεν ειχε... ![]() τελειωσε λοιπον και το δευτερο χερι και εμεινε για αυριο το κουτι του φιλτρου.... το παχος του πολυεστερα που το υπολογισα ειναι γυρο στα 3-4 χιλ. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις χαραζεις τον πολυεστερα?
![]() Οπως κανουμε τη μπριζολα στα καρβουνα ενα πραμα!? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 38 (0 μέλη και 38 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |