|
|
||||
|
||||
![]()
μου έχουν σπάσει τα νεύρα!το υγρό τεστ μου λέει ότι το νερό της βρύσης είναι 8,6 και του ενυδρείου 7,2 και τα χαρτάκια μου λένε 6,4 του ενυδρείου και 7 της βρύσης...από την άλλη πλευρά όσο περνάνε οι ώρες το ph πάλι φαίνεται να ανεβαίνει σταδιακά.υπάρχει κάτι που να έχει στάνταρ ph για να το μετρήσω και να δω πιο τεστ είναι το σωστό;εχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι το υγρό τεστ δεν πάει καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον το αντιθετο. Το χαρτακι δεν μας τα λεει καλα.
Δυσκολο το βλεπω να εχεις 8.6 στη βρυση
|
||||
|
||||
![]()
μα το υγρό μου λέει το 8,6 ... Λέτε να τρέχω τσάμπα τόσες μέρες ; η αλήθεια είναι ότι όλη η ιστορία ξεκίνησε από τότε που μέτρησα με το υγρό τεστ και αντιλήφθηκα ότι ήταν τρελλα ανεβασμένο το ph πάντως κάθε κάποιες ώρες που το μέτραω είναι και πιο σκούρο.άρα πάλι κάτι το ανεβάζει.εκτός αν η τυρφη και τα φυτά το πάνε σε κάποιο στάνταρ ph. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο;
|
|
||||
|
||||
![]()
μα το υγρό μου λέει το 8,6 ... Λέτε να τρέχω τσάμπα τόσες μέρες ; η αλήθεια είναι ότι όλη η ιστορία ξεκίνησε από τότε που μέτρησα με το υγρό τεστ και αντιλήφθηκα ότι ήταν τρελλα ανεβασμένο το ph πάντως κάθε κάποιες ώρες που το μέτραω είναι και πιο σκούρο.άρα πάλι κάτι το ανεβάζει.εκτός αν η τυρφη και τα φυτά το πάνε σε κάποιο στάνταρ ph. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πανικός: Ανεβάζει αμμωνία :-( | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 58 | 05-12-08 20:32 |