|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΛΟΙ οι ποιο πανω με καλυψαν αψογα. Οσο και να εχω ψαξει το ιντερνετ, να εχω διαβασει σε βιβλια ξενα και ελληνικα η ακομα και να εχω μιλησει με γνωστες του ειδους,η συγκεντρωση γνωσεων στο χωρο αυτο την προσπερναει μονο η παρουσια πολλων αξιολογων ανθρωπων και προσωπικοτητων που ειναι ΠΑΝΤΑ προθυμοι να δωσουν τις συμβουλες τους,να μοιραστουν τα ονειρα τους και μερικες πολυτιμες στιγμες απο το χρονο τους μαζι μας.
Η προσφορά είναι ανεκτίμιτη. Ευχομαι οτι καλυτερο,παντα δυνατοι και με υγεια παιδια. :P Ευχαριστω ολους σας :P Υστ. Τα γενεθλια που θα τα γιορτασουμε? ![]()
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|