|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 23-09-10 στις 07:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
To Βennigans έχει αυτό που δεν έχουν τα άλλα μαγαζιά μεγάλο χώρο μέσα και έξω και μεγάλο πάρκινγκ και απ' ότι βλέπω στο τέλος εκεί θα παραμείνουμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια αν θέλετε να πινουμε καφέ κι άλλες μέρες δεν υπάρχει πρόβλημα. ΑΠλά μην το βαφτίζετε επιτροπή αξιολόγησης...
Στην τελική αν αυτό ήταν πραγματική επτροπή αξιολόγησης, θα ξεκινούσε απο το μέρος με τις περισσότερες ψήφους, και δεν θα έκανε παράλληλες μετατωπίσεις επι της παραλιακής για να βλέπει πιπινια.. (ο,τι να ναι???? μα τόσο λυσσάρηδες??) Απλά να τα λέμε όπως είναι. και επειδή το παρκάρισμα θα έχει εν τέλει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και ΔΥΣΤΥΧΩΣ μας βλέπω να μένουμε Benigans, ή να πάμε LES AMIS (ολα τα άλλα είναι απλα να χαμε να λέγαμε) Παμε κατευθείαν στον Αντώνη για τσίπουρα.. να γουστάρουμε κι ολας.. αυτα............. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ το βλέπω ότι ψάχνουμαι να βρούμε λύση για να μην ξαναπάμε εκεί, ασχέτως το χαβαλέ για το ότι βλέπουμε πιπίνια. Και δίπλα στο sea to sea μια χαρά χώρο για παρκάρισμα έχει, άσε που πολλοί που δεν έχουν μέσο για να έρθουν τους είναι πιο εύκολο και καποιοι που μετακινούμαστε με ποδήλατα μας βολεύει αρκετά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη, Γιάννη, Νίκο και Κλεόβουλε...ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΚΡΙΝΙΑ...
![]() Έναν (1) καφέ ήπιαμε, στον οποίο μάλιστα ήρθε μόνον ο Νίκος από τους 4 που γκρινιάξατε. Τόσο πολύ ταλαιπωρηθήκατε??? Ε, να το παρατήσουμε λοιπόν, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αρχικά ψηφίσατε όχι στο Βennigans. ![]() Και τι σας ενοχλούν οι αναγνωριστικές συναντήσεις και το πώς τις "βαφτίζουμε"? Και πώς θα καταλήξουμε σε μαγαζί, χωρίς να έχουμε πάει, έστω κάποιοι?? (μακάρι όλοι) Χάρη εγώ στη θέση σου θα ευχαριστούσα τους 11 που θυσίασαν τον ελεύθερο χρόνο τους την περασμένη Κυριακή και θα προσπαθούσα να έρθω στην επόμενη εξόρμηση για να σχηματίσω ιδίαν άποψη (ή έστω να γκρινιάξω δικαιολογημένα). Τα υπόλοιπα και μάλιστα χωρίς αντιπροτάσεις, μου φαίνονται στείρα κριτική και -θα το ξαναπώ- αδικαιολόγητη γκρίνια. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως θα μαι εκεί την Κυριακή..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
christsos
bokostas mikeepidio Alex_Salonica posidwnas zipo Prokroustis Χάρη να σε βάλω? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |