|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερωτηση
Τι σε κανει να μη θελεις φυτα?
|
||||
|
||||
![]()
Θελω να στήσω ένα διαφορετικό ενυδρείο απο άποψη scape κκαι βιοτόπου γιατί ασχολήθηκα και έφτιαξα αρκετά φυτεμένα ενυδρεία απο χαμηλών μέχρι υψηλών απαιτήσεων και τώρα θέλω κάτι εναλλακτικό....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μελετησε καλα τι κιχλιδες θα βαλεις, γιατι το record δεν ειναι μεγαλο ενυδρειο για πολλες επιλογες
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτό συνειδητοποίησα μετά από αρκετή μελέτη και συζήτηση εδώ.. Γι αυτό και θέλω και γνώμες εκτός κιχλίδων για τέτοιου στυλ ενυδρεία...
Πρότεινε σε παρακαλώ κάτι α) μονο ξύλα, ίσως blackwater b) μονο πέτρες γ) συνδιασμός πέτρες και ξύλα... |
|
|||
|
|||
![]()
βιοτοπος ασιας με ζευγαρι μικροσωμων γκουραμι honey ή colisa και
kuhli loach για κατω επιπλεοντα φυτα πανω και καμια cryptocoryne κατω |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν για να σας πω εγώ μετά απο αρκετό ψαξιματάκι σε σοβαρές fish-databases στο διαδίκτυο και με γνώμονα την εύκολη σχετικά εύρεση τους κάποιες επιλογές που έψαξα...
1) Τα γνωστά και μη εξαιρεταία Tanichtys Albonubes 2) Cherry Barb 3) Serpae Tetra 4 ) Danios, εαν βρω κάποιο είδος εκτός απο τα danio rerio, όχι cpd 9)Rosy Barb Για τα τελευταία δεν είμαι σίγουρος εαν είμαι οκ με τα λίτρα μου... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
juwel record 600 63lt | ελενη | Bettas | 4 | 21-09-09 23:16 |
Juwel record 60 | supermanx | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 10-02-09 09:56 |
θορυβος στο juwel record | lospci | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-01-09 13:46 |
Juwel record 80 | chaos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 05-01-09 19:54 |
Λάμπες Τ5 για Juwel Record 80 | etomis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-07-08 13:53 |