|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο αξιοπιστια πιστευω οτι ειναι μια χαρα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στο δεύτερο έχει NH3, NH4. Αυτό που θέλω να αποφύγω είναι το μπλέξιμο με την ημερομηνία λήξης/εμφιάλωσης της API.Τα τεστ της tetra έχουν κανονικά ημερομηνία λήξης άρα δεν θα έχω πρόβλημα, σωστά; |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζα οτι ειχε το ΝΟ3 αρα αφου εχει το ΝΟ2 χειαζεσε τελικα το τεστ για το ΝΟ3. δεν θα εχεις προβλημα αν και δεν θα ειχες και με τα ΑΡΙ αυτα που σου λεω ειναι προσωπικη αποψη το τι θα κανεις ειναι δικη σου αποφαση και δεκτη σε καθε περιπτωση. παντος και τα ΤΕΤΡΑ θα σου κανουν μια χαρα την δουλεια που χρειαζεσε οπως ειπα και ποιο πανω θεορουντε απο τα καλητερα εδω στο φορουμ.ελπιζω να βοηθησα.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το master kit της api στο συγκεκριμένο κατάστημα έχει ημερομηνία εμφιάλωσης 2007 άρα φέτος λήγουν.Αυτό θέλω να αποφύγω και πάω στην TETRA. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ μια χαρα. απλα παρε και το τεστ για τα ΝΟ3 και εισαι οκ.
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΝΕΡΟΥ | tzortzisj | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 11-10-10 14:04 |
τεστ νερου | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-08-09 14:41 |
sera τεστ νερου... | lion | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 31-01-09 11:28 |
τεστ νερου | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 15-02-07 12:16 |