|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η αμμωνια δεν ειναι τοξικη ?
εγω πιστευω οτι με μια καλη δοσολογια θα τα στειλει στο θεο και οσα δε πεθανουν συγουρα θα την κοπανισουν
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο με την αμμωνια ειναι πολυ προχωρημενο,λες να το δοκιμασω κι εγω οταν αδειασω?
![]() Raven εχεις δικαιο για ενυδρεια 100 λιτρα και ανω ,κι εγω πιστευω οτι ειναι μερος της βιολογιας του ενυδρειου,απλα σε μικρα ενυδρεια ο υπερπλυθησμος λαθρεπιβατων ειναι προβλημα,ειδικα για φυτα,γαριδες και ψαρια κατω στρωματος,δεν αφηνουν τιποτα απο τροφη και προσωπικα εχω ειλικρινα εκκατομυρια σαλιγκαρια τα οποια δεν ειχα ασχοληθει να βγαλω γιατι πιστευα στη χρησιμοτητα τους αλλα οταν εξαφανιζουν ταμπλετα πριν καν περασει 5 λεπτο... |
|
|||
|
|||
![]()
Xωρις να γνωριζω τις συνεπειες απο την τοξικη δοση αμμωνιας στην εξελιξη του συστηματος, δεν ξερω αλλα δεν μου στεκει καλα και θα το απεφευγα. Στο κατω κατω αν το καλοσκεφτεις και η παρασκευασμενη αμμωνια χημικο ειναι
![]() Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω σε γαριδοενυδρειο και καθε φορα που μαζευονταν σωρος τα σαλιγκαρια πανω στο φαγητο, εκανα μια με την αποχη και μαζευα καμια 30αρια τα οποια αφαιρουσα. Την τελικη λυση εδωσε το νεο σητσιμο του ενυδρειου, οπου αλλαχτηκε και ο βυθος και εφυγαν και ολα τα σαλιγκαρια αυτα. |
|
|||
|
|||
![]()
Με τις αγορες διαφορων φυτων ειχα γεμισει planorbis κ limnaea.
Τα περισσοτερα-ως νυκτοβια, ειτε ηταν μεσα στο χαλικι-δεν τα εβλεπα και δεν ηξερα γιατι η Lotus ειχε τρυπες στα φυλλα. 2 Clown αποδειχτηκαν αχρηστοι. Η λυση οριστικη με Anentome. Tο αποτελεσμα αμεσο, καθαρισαν ολα τα αλλα και αποτι βλεπω τρωνε υπολειμματα τροφης, καθαριζοντας και το βυθο. Αρχισαν και να δινουν και απογονους!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρια | yllop | Σαλιγκάρια | 7 | 03-01-11 21:50 |
Σαλιγκάρια 10-10!!! | Τηλέμαχος | Σαλιγκάρια | 17 | 29-08-10 19:23 |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-09 12:55 |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-04-08 12:31 |
Πρόβλημα με σαλιγκάρια | wertyu5555 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 15-07-07 17:44 |