|
|
||||
|
||||
![]()
Nαι(για μενα )
|
|||
|
|||
![]()
Καλή αρχή και ευχαριστώ. Θα σας κρατώ ενήμερους για τη συνέχεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλη αρχη...γιατι η αρχη ειναι το ημιση του παντως .. και οτι θελεις ...ρωτα μας !!!
------------------------- Οπα...ακυρη η αμμο απο παραλια θαλασσια και διαφορα ... καπου διαβασα οτι εχει πυρριτιο και αυτο καταστεφει την σιλικονη του ενυδρειου οποτε αγοραστη...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roussaks : 22-09-10 στις 13:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απορια 1: αφου τα ψαρια που εχεις τα πονας και δε θες να τα διωξεις, οπως λες ειναι κριμα και συμφωνω και εγω σε αυτο.γιατι δε τα κρατας στο νεο 400σαρι σου ; απορια 2: οταν λες να διωξω τα ηδη υπαρχοντα ψαρια και οσοι σου το προτεινουν ελαφρα τη καρδια . Τι εννοειτε δηλαδη; ..να τα δοσει σε πετ σοπ,να τα δωσει στο πρωτο πιτσιρικα που θα τα ζητησει απο αγγελια, να τους κανει ευθανασια ;και για ποιους λογους το προτεινετε; ειναι για αισθητικους λογους(το σετ απ μαλαουι ειναι πιο ομορφο απο τα μπαλα);η για φιλοζωικους ;;;θα ειναι ευκολο για τη φιλη μας να βρει ενυδρειο πανω απο 400 λιτρα για να τα δωσει και καποιον που θα τα νοιαζετε οσο η ιδια; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το να δωσει τα ψαρια προσωπικα δεν ειναι δικο μου προβλημα... ειναι δικο της και την αναλογη λυση μπορει να την βρει η ιδια χωρις καμια βοηθεια απο μας. Ζητησε την γνωμη μας , αν ειχε αποφασισει δεν θα ρωταγε !
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην τα μπαλα ειναι κοπαδοψαρα 8 ατομα και ειναι κοπαδι
γινοντε 35 εκ τη σε κανει να πιστευεις οτι θα ειναι καλα σε ενα 400 ενυδρειο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε 2-3 χρονια με καλη φροντιδα θα φτασουν 25-30 ποντους .
και ναι. πιστευω πως στη συγκεκριμενη περιπτωση 2,3 ατομα του ειδους θα ζησουν καλα . το ενυδρειο που βρισκονται ειναι απο τα μεγαλυτερα της αγορας(δυσκολα θα βρεθουν σε μεγαλυτερο ενυδρειο).. και ο χομπιστας δηλωσε απ την αρχη οτι τα αγαπαει και θελει να τα κρατησει-φροντισει. ποιος ο λογος λοιπον να τα διωξει ; εκτος αν δε τα θελει πια ο ιδιος ειναι δικαιωμα του αυτο.δε προκειται να φερω αντιλογο ουτε να κρινω κανεναν,καταλαβα ομως οτι το αντιθετο συμβαινει και οτι τα θελει. εσενα τι σε κανει να πιστευεις οτι το καλο για τα συγκεκριμενα ψαρια θα ειναι να τα ξεφορτωθει οπως οπως |
|
||||
|
||||
![]()
εγω φιλε μου δε δινω ψαρια
τα κραταω σε συνθηκες που πρεπει οστε να τα εχω μεχρι το ψαρι να παει απο γεραματα και οχι επιδει δε χωραει στο ενυδρειο τη να κανω ενα ψαρι που κουτουλαει στο γυαλι ???αφου δεν μπορω να του προσφερω κατι καλυτερο το δινω σε καποιον που μπορει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τελικός Champions League | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 23 | 18-05-06 18:12 |
Ώρα για σοβαρές αποφάσεις…(Νο1) | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 17-12-03 13:00 |
Ώρα για σοβαρές αποφάσεις…(Νο 2) | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 20-10-03 21:14 |