|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το προβλημα μου ξεκυνησε οταν εχασα το καλο σκαλαρι μου οχι οτι τα αλλα ειναι ασχημα ηταν η αδυναμια μου ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε περνει
αλλα θα ταλαιποριθεις πολυ σε 300 βεβαια πρεπει να βγαλεις ολα τα αλλα και να βαλεις 6 δισκους μονο με πολυ συχνες αλλαγες νερου ειναι βρομιαριδες και πολλα λιτρα βιολογια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι δεν με καταλαβες, βγαζω μελανοταινιες, καμια 15αρια νεον, αφηνω μεσα τα σκαλαρια μου και ΑΝ με παιρνει παιρνω 1 η 2 δισκακια. οχι μονο δισκους φοβαμε να χοθω τοσο βαθια αν και ασχολουμε 4 χρονια με το χομπυ μας εχω να μαθω ακομα πολλα, για να περνανε και αυτα καλα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι δισκοι ειναι κοπαδοψαρα....εκτος αν εχεις ζευγαρι διαπιστωμενο αλλα και παλι στην προσπαθεια αναπαραγωγης θα δημιουργησουν χαος μαζι με αλλα ψαρια...εξαλλου η αναπαραγωγη σε παει αλλου...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δισκοι με σκαλαρια δεν το βλεπω και πολυ καλο συνδιασμο
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά ειναι αρκει α) να είναι Πολλά τα λίτρα, και β) να μπουν τα σκαλάρια τελευταία στο ενυδρείο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι καλε να ειναι τελευταια τα σκαλαρια και λιγοτερα απο τους δισκους??
![]() ![]() ![]() αν τα σκαλαρια ειναι κοπαδι οπως θα επρεπε να ειναι (ειχα 12 αρχικα οταν εβαλα τους δισκους μου) ασχολουνται μεταξυ τους και χ*****αν για τους δισκους ![]() επισης τα σκαλαρια μου ηταν περισσοτερα....επειτα ηταν 8-8 αλλα λογω ατυχους συμβαντος (πηδηξε πανω σε μια σχαρα) εχω 7 δισκια... ![]() ![]() απλα σε 300 λιτρα δε μπορειςνα εχεις και κοπαδι σκαλαριων και κοπαδι δισκων....
|
|||
|
|||
![]()
Ε καλα ρε Πανο δεν σε είπαμε και καμπούρη!!
![]() Εγώ απλα έχω δει (δυστυχώς ακόμη ΔΕΝ απο εμπειρία με δίσκους) οτι τα σκαλάρια είναι σαφώς πιο επιθετικά απο τους δίσκους, χαράζουν πιο πολύ τις περιοχές τους, οπότε αν μπουν τελευτάια, και πιο λίγα, δεν ταλαιπωρούν τόσο τους δίσκους.. Φυσικά όλοι έχουν δικαίωμα να μου πουν το αντίθετο ανάλογα με την εμπειρία τους.. και τότε εγώ θα τους δώσω τον αρσενικό μου για να αποδείξω το αντίθετο!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο γιαυτο που ρωτας αν αξιζει....αξιζει να αγαπησεις εναν συγκεκριμενο ανθρωπο ή οχι?? δε μπορεις να ξερεις αν δεν τον γνωρισεις....πως θα ξερεις αν αξιζει να "αγαπησεις" ενα συγκεκριμενο ειδος ψαριου παραπανω παρα αν δε μαθεις γιαυτο?? αν δε το παρατηρησεις σε ενυδρεια φιλων ή εστω στον ιστο. εκτος και αν ειναι κεραυνοβολος ερωτα "αυτο το ψαρι το θελωωωω!!!". τοτε τολμα το ![]() αν καποιο ειδος "αξιζε" αντικειμενικα παραπανω ολοι αυτο θα ειχαμε. αλλα εχουμε ολοι διαφορετικα γιατι εχουμε αλλες "αγαπες".
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον με τα νεον δεν βλεπω να γηνετε δουλια.
τωρα εχω 25. και ειναι ολα ακουνητα. ![]() αυτο που παρατηρησα ειναι οτι με την μπουκαλα που εβαλα επαισε το πεχα στο 6.8-6.5. τι αλες επιλογες εχω σε ψαρια για να βλεπω λιγη κηνηση? αν προσθεσω κι αλα σκαλαρια? η μηπως κι αλους ροδοστομους? τις μελανοταινιες λεω να τις βγαλω. αλλα τι να βαλω? τα φυτα αρχηζουν να περνουν τα πανω τους. και γω καθομε και χαζευω απειρα ενυδρεια για να παρω καμια ιδεα. για να το σουλουποσω λιγακι γιατι ειναι πολυ ανεμελο!!!! ![]() στησημο. ειδηκα μετα που ειδα και τις πρωτες συμετοχες. δεν υπαρχει περηπτωση να παρω μερος. (τι δουλεια εχω με αυτα τα κοσμηματα) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεον | Manos | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 4 | 05-08-10 10:47 |
ποσα ψαρια χωρανε σε 60λιτρο | Mary-z | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 16-12-08 09:42 |
Πόσοι χωρανε άνετα σε 350lt? | arkoujohn | Δίσκοι | 14 | 27-04-08 18:52 |
ποσα ψαρια χωρανε?? οεο? | johnpalavos | Malawi | 7 | 09-11-07 15:16 |
ποσα ψαρια χωρανε σε 15λιτρο ενυδρειο? | hellenicsun | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-01-06 18:28 |