|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοσο πολυ φως θέλει πια, δεν θέλω να καλύψω ολο το ενυδρείο με cuba μονο ένα κομάτι , δεν θα αναπτυχθεί καθόλου ? Το πολυ να προσθεσω αλλη μια λαμπα αν δεν πέρνει τα πάνω της , μετά θα εχω πιο πολλυ προβλημα με τις αλγες απο τον φωτισμο ?
Εκτος απο το φώς δεν τρέφετε και απο τις ριζες ? Τελικά τα φυτεμένα θέλει παρα μα παρα πολυ ψάξιμο , και ειναι και ακριβα αν τα βαλεις κατω κοστος ,ωρες απασχολησης , λιπάσματα φάρμακα αλλα να λέμε και την αληθεια είναι πανέμορφα.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() (χαρισμένα κλαδέματα, μαμίσιες λάμπες, καθόλου CO2, ελάχιστο λιπασματάκι και γλυτώνεις και την αγορά φελιζόλ). ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά πρέπει να σου αρέσει (το φυτεμένο) και να του αφιερώσεις χρόνο. Και όταν το αγαπήσεις και βλέπεις ότι οι γνώσεις σου ολοένα και αυξάνονται, σε πιάνει ένα περίεργο συναίσθημα.
Όπως σου προανέφερα ξεκίνησε διάβασμα σε παλαιότερα ποστ και εδώ είμαστε όλοι για να σε υποστηρίξουμε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχάριστω παιδιά , ποτε δεν είπα οτι δεν μου αρέσει το φυτεμένο , απλα είπα οτι δεν είναι και ευκολο πραγμα , έχω περίπου 2 μήνες απο τοτε που πηρα το ενυδρείο και δεν έχω σταματήσει να ψάχνω....
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anubia sp. | Alusa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 28-03-08 15:58 |
Τι έχει η anubia;; | pantelis51 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-01-08 01:06 |
Anubia???? | Trelamenos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-09-06 22:09 |
anubia | inser | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 23-10-04 13:55 |
Anubia | inser | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 05-10-04 16:42 |