|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι πιο συγκεκριμενο που να μην τρωει και τον γονο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Γινε κι εσυ πιο συγκεκριμενος, ποσο μεγαλο ενυδρειο, τι αλλα ψαρια υπαρχουν (αν υπαρχουν), τι και ποσα φυτα υπαρχουν (αν υπαρχουν), τι διακοσμητικα (ξυλα - πετρες).
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο σορρυ!
120 λιτρα μικτα ειναι το ενυδρειο μου περιπου 100 καθαρα εχω 3 ρυζες μεσα και απο φυτα μια ανουμπια. αυτες τις μερες αλονιζω τα πετ σοπ να βρω κι αλλα φυτα ευκολα! ψαρια εχω 3 εντλερς (2θ-1α) και θα τα εμπλουτισω παλι με εντλερς γιαυτο ρωταω για να δω τι αλλη επιλογη εχω και πως θα τα συνδιασω! ------------------------- επισης σκεφτομαι να βαλω και 2-3 σαλιγκαρια για να τρωνε την αλγη! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 20-09-10 στις 20:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Διαστασεις/?
|
|
||||
|
||||
![]()
100χ30χ40
|
|
||||
|
||||
![]()
για μενα στα λιτρα σου κρατα τα εντλερακια μονα τους.
για να μπορεις να χαρεις τον γονο και να τον δεις να μεγαλωνει και σε λιγο καιρο θα εχεις γεμισει ψαρακια. Α! μονο guppies μην βαλεις γιατι θα ιβριδισουν και θα χαλασεις την ρατσα και ειναι κριμα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- καπου διαβασα πχ οτι ταιριαζουν με τα cpd και ρωταω εγω τωρα οντως ταιριαζουν? καθος επισης αυτα εν τρωνε τον γονο των εντλερς? και πως αναπαραγωντε τα cpd? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 20-09-10 στις 21:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για συνδυασμο ψαριων | rockislander | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 19-10-06 19:30 |