|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ διαθέσιμος τα απογεύματα αύριο και Τετάρτη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ελα ρε συνέλθετε με τους καφεδες καθε 2 μέρες....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως στο ΙΚΕΑ που είναι προς το παρόν η ψαροσυνάντηση, ή στο carrefour αν γίνει ή ακόμα και στο cosmos(δεν ξέρω αν ειπώθηκε) με βολεύουν..
Για κέντρο αν γίνει ή ακομα και ποσειδώνιο το βλέπω χλωμό να έρχομαι.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τί έγινε Χαρούλη???
Εκτός του ότι την κοπάνησες εχθές και δεν ήρθες,αντιδράς και για τους διήμερους καφέδες?? ![]() ![]() Που δηλαδή να γράψουμε και για.... ![]() ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ελα ρε για 2 μερες το έβαλα να δοκιμάζω κάτι.. Για τον Αnτώνη είμαι μέσα απο yesterday!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Επανέρχομαι για το ''sea to sea'' στην παραλία (50 μέτρα πρίν το kallas 9 ) που πήγαμε την Κυριακή.Μόλις μίλησα με τον ιδιοκτήτη στο τηλ. και μου είπε να περάσω το απόγευμα να δώ το μαγαζί το οποίο απ'ότι μου είπε πληροί τις προ'ι'ποθέσεις που θέλουμε. ΔΗΛΑΔΗ:1- μεγάλος χώρος μέσα με τραπέζια που μπορούν να κινηθούν. 2- καφές στην ίδια τιμή με το kallas 9 (2-2.7e) 3- μικρή αλάνα δίπλα στο μαγαζί για παρκάρισμα,αλλά και σε όλη την οδό Κάλλας προς τα πίσω 4- ελαστικότητα στο κάπνισμα (αφού και οι ίδιοι είναι καπνιστές) 5- ''καλός κόσμος'' γύρω μας....το ανέφερα,δεν το ξέχασα 6- συγκοινωνία που βολεύει (όπως και στο kallas 9). Oλα αυτά καλά,αλλά πρέπει να τα δούμε και από κοντά και για τον λόγο αυτό θα πάω το απόγευμα ή βράδυ και καλά θα είναι να έχω και παρέα για να σχηματιστεί καλύτερη γνώμη.Οπότε όποιος μπορεί να απαντήσει στο μήνυμα και να συνεννοηθούμε για την ώρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Πήγα εχθές το βράδυ στο μαγαζί και είναι ακριβώς όπως τα είπε ο ιδιοκτήτης.Ο καφές στοιχίζει 2,5e ανεξαρτήτως μέρας και ώρας και υπάρχουν χώροι που μπορούν να δεχθούν μέχρι και 30 άτομα (πολύ κοντά μεταξύ τους σε στιλ τετράγωνο,ώστε να βλέπουν όλοι-όλους),και μέσα και έξω.
Οποιοι θέλουν,μπορούμε να πάμε την Κυριακή για καφέ και να το δούν από κοντά. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το sea-to-sea!!
|
||||
|
||||
![]()
To sea2sea είναι σούπερ σαν επιλογή.Το μόνο που με προβληματίζει είναι το παρκάρισμα την Κυριακή το πρωί.Και φυσικά,όχι για εμένα.Εγώ με ποδήλατο θα έρχομαι αν γίνεται εκεί η συνάντηση.
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ συμφωνώ για το sea2sea, ίσως τα καταφέρω Χρήστο να έρθω την Κυριακή (καλύτερα να πάμε στις 12:00 για να δούμε και το θέμα του πάρκινγκ).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε τα λέμε την κυριακή στης 12...
Εσείς τσεκάρετε το θέμα παρκαρίσματος και εγώ του "καλού κόσμου" ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Οπότε την Κυριακή 26/9 στις 12:00 πίνουμε καφ.. ε, ήθελα να πω εξετάζουμε το sea2sea, πρώτο μαγαζί στην σειρά που καταλήγει στο Ποσειδώνιο, ουσιαστικά στο σημείο που η παραλιακή χωρίζεται σε οδούς Ανθέων και Μαρίας Κάλας. christsos bokostas Alex_Salonica posidwnas ¶ντε βρε, θέλουμε κι άλλα μέλη στην "επιτροπή αξιολόγησης". Όσοι θέλουν, μπορούμε να συνεχίσουμε για τσίπουρα στον Αντώνη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα είμαι και εγω εκεί αν πει ναι και ο Γιώργος.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να στριμωχτούμε σ' ένα μέρος με προβλήματα παρκαρίσματος, θορύβου και να αφήσουμε το χώρο που ήδη είμαστε για 1,5 ¤ το μήνα (τόση είναι η διαφορά). Μήπως δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα από αυτά που πάμε να λύσουμε;
Ας μήν ξεχνάμε ότι μία φορά το χρόνο ο σύλλογος θα κάνει εκεί την ετήσια εκδήλωσή του. Καλό θα είναι ο νέος χώρος να είναι ένας χώρος αναφοράς, που θα μας εξυπηρετεί ταυτόχρονα, και όχι κάποιος χαμένος στην οχλοβοή 10 ωραίων πιπινιών. |
|
||||
|
||||
![]()
+1
(τώρα ποιος με γλυτώνει απο τον Beau ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Α. -Βennigans (παραμένουμε) Β. -Φράγμα Θέρμης Γ. -Remezzo (Αρετσού) Δ. -Κallas 9 (Ποσειδωνιο) 5 aquaman-georgebruno-zipo-Prokroustis-bokostas Ε. -Les Amis (εμπ.κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) 10 nikosm1-Kingrim-Κλεόβουλος-Posidwnas-Thrillos-giannisaek-drbig-lion-christsos-lingistis ΣΤ.-Κέδρινος λόφος 3 neos-Αλέξης6-ipertatos Η ψηφοφορία, όπως και το ψάξιμο συνεχίζεται κι αν καταλήξουμε σε κάποιο καινούριο μαγαζί, απλά κάνουμε μια επίσημη συνάντηση εκεί, με την έγκριση του Συλλόγου και μετά ξαναψηφίζουμε (σαν 2ος γύρος δημοτικών εκλογών) ![]() Δεν λέει κάτι που το Βennigans έφαγε μαύρο παμψηφεί από τους 17 που ψήφισαν κι από εσάς τους ίδιους? Αλλάξτε στο κάτω-κάτω την φήφο σας, αφού άλλαξαν τα δεδομένα και το φαβορί Les Amis δεν κάνει (αν το αμφισβητείτε πείτε μου μέρα να πάμε οι 3 μας) και ψηφίστε Βennigans. Εγώ ήδη άλλαξα την δική μου και την έβαλα στο Κallas 9, γι' αυτό γίνονται αυτές οι δοκιμές. Ψάχνουμε βρε παιδιά, δεν καταλήξαμε κι όλο αυτό τα παίδεμα ξεκίνησε επειδή οι περισσότεροι εκφράσαμε παράπονα για το Βennigans. ¶λλωστε αν δεν βρούμε κάτι καλύτερο και πιο βολικό, το μόνο εύκολο είναι να επιστρέψουμε στο παλιό, καλό(?) Βennigans. ![]() Όλες οι ιδέες δεκτές και σεβαστές και όλες οι γνώμες πρέπει να ακούγονται και να αξιολογούνται από όλους, γι' αυτό φωνάζω για πολυμελή "επιτροπή αξιολόγησης", για να εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις και οι "συνιστώσες" (Σύριζα γίναμε) και όχι μόνο ή πιπινοπαράταξη. ![]() Γι αυτό ελάτε και οι 2 σας στο σιτουσί την Κυριακή, να διαπιστώσουμε αν είναι ήσυχο και με πάρκιγκ (θεωρώ και τα 2 απαραίτητα). |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα απομακρυσμενο, ησυχο, με ατελειωτη θεα ειναι στο Ωραιοκαστρο τερμα πανω (δε θυμαμαι ονομασια)....Βεβαια ειναι λιγο μακρυα για αυτους που δεν εχουν μεσο....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 23-09-10 στις 07:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
To Βennigans έχει αυτό που δεν έχουν τα άλλα μαγαζιά μεγάλο χώρο μέσα και έξω και μεγάλο πάρκινγκ και απ' ότι βλέπω στο τέλος εκεί θα παραμείνουμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια αν θέλετε να πινουμε καφέ κι άλλες μέρες δεν υπάρχει πρόβλημα. ΑΠλά μην το βαφτίζετε επιτροπή αξιολόγησης...
Στην τελική αν αυτό ήταν πραγματική επτροπή αξιολόγησης, θα ξεκινούσε απο το μέρος με τις περισσότερες ψήφους, και δεν θα έκανε παράλληλες μετατωπίσεις επι της παραλιακής για να βλέπει πιπινια.. (ο,τι να ναι???? μα τόσο λυσσάρηδες??) Απλά να τα λέμε όπως είναι. και επειδή το παρκάρισμα θα έχει εν τέλει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και ΔΥΣΤΥΧΩΣ μας βλέπω να μένουμε Benigans, ή να πάμε LES AMIS (ολα τα άλλα είναι απλα να χαμε να λέγαμε) Παμε κατευθείαν στον Αντώνη για τσίπουρα.. να γουστάρουμε κι ολας.. αυτα............. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ το βλέπω ότι ψάχνουμαι να βρούμε λύση για να μην ξαναπάμε εκεί, ασχέτως το χαβαλέ για το ότι βλέπουμε πιπίνια. Και δίπλα στο sea to sea μια χαρά χώρο για παρκάρισμα έχει, άσε που πολλοί που δεν έχουν μέσο για να έρθουν τους είναι πιο εύκολο και καποιοι που μετακινούμαστε με ποδήλατα μας βολεύει αρκετά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη, Γιάννη, Νίκο και Κλεόβουλε...ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΚΡΙΝΙΑ...
![]() Έναν (1) καφέ ήπιαμε, στον οποίο μάλιστα ήρθε μόνον ο Νίκος από τους 4 που γκρινιάξατε. Τόσο πολύ ταλαιπωρηθήκατε??? Ε, να το παρατήσουμε λοιπόν, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αρχικά ψηφίσατε όχι στο Βennigans. ![]() Και τι σας ενοχλούν οι αναγνωριστικές συναντήσεις και το πώς τις "βαφτίζουμε"? Και πώς θα καταλήξουμε σε μαγαζί, χωρίς να έχουμε πάει, έστω κάποιοι?? (μακάρι όλοι) Χάρη εγώ στη θέση σου θα ευχαριστούσα τους 11 που θυσίασαν τον ελεύθερο χρόνο τους την περασμένη Κυριακή και θα προσπαθούσα να έρθω στην επόμενη εξόρμηση για να σχηματίσω ιδίαν άποψη (ή έστω να γκρινιάξω δικαιολογημένα). Τα υπόλοιπα και μάλιστα χωρίς αντιπροτάσεις, μου φαίνονται στείρα κριτική και -θα το ξαναπώ- αδικαιολόγητη γκρίνια. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως θα μαι εκεί την Κυριακή..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
christsos
bokostas mikeepidio Alex_Salonica posidwnas zipo Prokroustis Χάρη να σε βάλω? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα και εγώ
|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα το ξέρεις οτι πάντα προσπαθώ να έρχομαι ασχέτως με το αν τα καταφέρνω.. οποτε βαλε με...
|
|
||||
|
||||
![]()
¶κυρο τελικά για μένα αυτή τη Κυριακή, θα δουλεύω
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() christsos bokostas mikeepidio posidwnas zipo Prokroustis xb307 drbig |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |