|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χεχεχε...ΔλΔ υπαρχει περιπτωση να δω αυγα ε??? αλλα με τα ψαρια δεν θα εχς προβλημα??? Δεν εχω ιδεα απο σαλλιγκαρια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα γεννήσουν έξω από το νερό αλλά εσύ θα πρέπει να τα βρέχεις έξι και πάνω φορές την μέρα, να μην στεγνώνουν.
|
||||
|
||||
![]()
α μαλιστα καταλαβα... μια τελευταια ερωτηση..σιγουρα θα κανει τ αυγα του πανω η στον σωληνα του φιλτρου η σε καμια ριζα... εννοω οχι πανω στο τζαμι ετσι δεν ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα κάνει ένα σαν τσαμπί που μπορεί λη στον σωλήνα να το βάλει ή στο τζάμι...
Εσύ απλά βρέχεις.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια!! ευχαριστω για την αμεση απαντηση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατα 99% θα εχεις μικρα σε λιγο καιρο.. συγχαριτιρια...
![]() ![]() Παράθεση:
ατομα εδω στο φορουμ εχουν πει οτι τους εκαναν το ''τσαμπι'' με τα αυγα διπλα στην λαμπα και δεν ειχαν προβλημα λαδι βγηκαν κανονικα τα μικρα χωρις να βρεχουν.. φιλικα παντα Γιωργος.. |
|
||||
|
||||
![]()
από το να ρισκάρει όμως καλύτερο είναι...
|
||||
|
||||
![]()
δεν ρισκαρει τπτ εγω εχω γυρο στ 150 σαλιγκαρια και ουτε που εβρεξα τα ''τσαμπια'' και τωρα εχω αλλα 2 που ειναι ετιμα να σκασουν..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ρισκαρει τιποτα... Στην φυση δηλαδη πιος τα βρεχει?????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε πολλές περιπτώσεις τα βρέχουν...
Εγώ θα σημειώσω μία άσχετη περίπτωση με physa fontinalis Σήμερα έβγαλα ένα μέρος του φίλτρου και είδα αυγά των σαλιγγαριών αυτών με κάτι σαλιγγαράκια πάνω, τους γονείς. Έβαλα λοιπόν τα αυγά απαλά στο πάνω μέρος του πλαστικού και βύθισα το κάτω κάτω στο νερό. Οι γονείς τους επέστρεψαν στο νερό αλλά η ζελατίνη των αυγών εξαφανίστηκε και πέθαναν οι γόνοι.... Μπορεί να είναι διαφορετικό είδος αλλά μοιάζουν οι περιπτώσεις. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι 2 διαφορετικες περιπτωσεις. Δεν εχουν ολα τα ειδη τις ιδιες αναγκες... Πρδπει να αφηνουμε τα ζωα να τα κανουν οπως εκεινα θελουν γιατι ο δικος τους τροπος ειναι σωστοτερος!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cherry με amano; ramshorn snails με apple snails; | janickrules | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 2 | 27-04-12 20:19 |
Apple Snails | Αλέξης6 | Σαλιγκάρια | 4 | 11-11-09 23:40 |
Apple Snails | boardman | Σαλιγκάρια | 11 | 09-09-06 12:22 |