|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σπύρο είσαι σίγουρος πως το συγκεκριμένο φυτό είναι triangle moss το λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί την είχα και εγώ για αρκετό καιρό κάνοντας ολόκληρες καλλιέργειες εντός νερού…αλλά ποτέ δεν έγινε έτσι. Είναι γνωστό πως από ενυδρείο σε ενυδρείο η εμφάνιση των moss είναι διαφορετική αλλά το σχήμα και το χρώμα σε αυτή που έχεις είναι τελείως διαφορετικά…έχεις καμία πιο κοντινή Φώτο…
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η φωτο ειναι απο spiky moss που αναφερω πιο πανω. Δεν εχω φωτο απο την trιangle γιατι την εχω σε ενα ταπερ. Μου την εχει χαρισει ο Raven κλαδευοντας επιτοπου μεσα απο το ενυδρειο του, κανωντας μου και μικρη αναλυση για το φυτο. Ο Αλεξ δεν κανει ευκολα λαθος ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προλαβαίνω να κάνω κάτι με το χρυσόψαρο? | Panos V. | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 9 | 25-03-08 15:56 |
Air condition vs chiller (ή κάτι τέτοιο…) | accnt | Έλεγχος θερμοκρασίας | 11 | 24-07-07 08:54 |
Κάνω κάτι λάθος; | Betta splendens | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 06-11-06 16:58 |
τι μπορώ να κάνω;....(τρύπες στα φύλλα anubias) | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 16-06-04 09:54 |