|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ?
Καλημερα παιδια. Μου χαρισαν 6 apple snails και τα εβαλα στο ενυδρειο μου 150 λιτρων. Μηπως ειναι πολλα για το ενυδρειο? Μηπως θα αρχισουν να γεννοβολανε και μετα θα εχω προβλημα?
|
||||
|
||||
Και γιατί σκας? θα αρχίσεις να χαρίζεις
|
|
|||
|
|||
αν αρχισουν ομως δεν θα εχουν τον ατελειωτο??
|
||||
|
||||
Αν γεμίσεις απλά όταν θα βλέπεις το τσαμπί με τα αυγά τους θα το αφαιρείς
|
|
||||
|
||||
θοδωρη, γιαι μου αγχωνεσαι???? εμεις τι κανουμε εδω???
μολις σου γεννησουνε.. παρε με ενα τηλ, να ερθω να παρω μερικα!!! εχω εναν μονομαχο, που θελει παρεα!! χιχιχι
|
|||
|
|||
Παράθεση:
τα εχω ολα σε καραντινα. σε καμια εβδομαδα θυμισε μου το παλι.
|
||||
|
||||
δεν εχω προβλημα! αν δεν τα θελεις ! γιατι τα εχεις ομως σε καραντινα?
|
|||
|
|||
τα εχω σε καραντινα γιατι μου τα δωσαν απο αλλο ενυδρειο...οποτε, φυλα τα ρουχα σου να σου μεινουν τα μισα!
|
||||
|
||||
εισαι ωραιος!!! αμα τα δεις υγιεστατα, στειλε μηνυμα να τρεξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
|
||||
|
||||
Χαίρεται χααχαχα δεν είναι πολλά γτ είναι μικρά ακόμα αν βέβαια τα ταΐζεις καλά θα μεγαλώσουν γρήγορα. είναι όλα αδέλφια από 1 γέννα δεν νομίζω ότι έχεις φόβο για γέννες και αν έχεις είναι πολύ εύκολο να τις ξεφορτωθείς.. νομίζω επειδή είναι μικρά ακόμα (1-2cm) δεν γεννούν ακόμα άλλα αυτό θα μας το πουν οι «μεγάλοι»..
|
|
||||
|
||||
αληθεια τι τρωνε αυτα τα σαλιγκαρια?
ταμπλετες?γιατι εγω εχω ενα αλλα δεν το ταιζω ελπιζοντας οτι θα φαει τα φυτα..δε θελω να ριξω μια ταμπλετα για 1 σαλιγκαρι που α ν δεν το φαει θα γεμισω αμμωνια |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
-------------- τα σαλιγκαρια σου δεν ειναι πολλα εγω εχω 2 μεγαλα και 150 περιπου μικρα 2 εβδομαδων και δυο τσαμπια ακομα που λεγετε οτι περιεχουν 200-600 σαλιγκαρια θα περιμενω να μεγαλωσουν και μετα θα βγαλω αγκελια |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
200-600? |
|
||||
|
||||
να δω τι θα τα κανω αν βγουν τοσο ελπιζω να τα παρουν στο πετ σοπ αλειως
|
|
||||
|
||||
Μονο αν δεν εχει τπτ,μα τπτ να φαει ισως τσιμπησει τα φυτα.
Τρωει αλγες που υπαρχουν στο ενυδρειο αρα μην ανυσυχεις για την διατροφη του. Την ταμπλετα αν μπορεις σπαστην κ ριξε του λιγη. Κ ολοκληρη να τη ριξεις το πιθανοτερο ειναι να την κατασπαραξει. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μηπως ειναι πολλα για τα λιτρα μου? | dimitris vas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 21-12-09 20:15 |
Μηπως ειναι πολλα...? - Ταιριαζουν μαζι... ? | harmiller | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-11-09 01:13 |
Μηπως ηρθε η ωρα? | Apollwnas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-03-08 11:12 |
ΜΗΠΩΣ...? | tsagod | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 15-11-07 01:37 |