|
#1
|
||||
|
||||
![]()
το κιτ το εχω παραγκιλει αυτο με τα καπακια δεν το ηξερα ευχαριστω για την πληρωφορια. το ΚΗ/GH θα το παρω απο ελλαδα.
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Το μονο μειονεκτημα στις ηλεκτρονικες αγορες ειναι οτι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για την ημερομηνια εμφιαλωσης.
Αφηνεσαι στην καλη φημη* του καθε καταστηματος και στην περιπτωση να σε ικανοποιησει φοβουμενος ενα ουδετερο ή αρνητικο feedback σε περιπτωση που σου στειλει ενα τεστ που δεν εχει ακομα πολυ χρονο ζωης. (Για ληγμενο δεν το συζηταμε, το στελνεις πισω και του ριχνεις και ενα ξεγυρισμενο αρνητικο feedback). Ενας τροπος να μειωσεις τις πιθανοτητες αυτες ειναι να στειλεις email στο καταστημα μεσω του account σου** στο ebay και να ρωτας ημερομηνια εμφιαλωσης (Lot number) για να ξερεις ποσο θα κρατησουν ακομα τα τεστ. Ακομα και αν ξερουν τι ειναι αυτο (εμποροι ![]() Σε εμενα δεν ηξεραν τι ειναι (ή ετσι ειπαν), αρκουμενοι να πουν οτι ειναι φρεσκα γιατι μολις τα παρελαβαν απο το εργοστασιο. Και ετσι ηταν τελικα. Υπολογιστε οτι τα υγρα αυτα, με χρηση του στυλ "πολλα τεστ στην αρχη οσο ειναι αστρωτο το ενυδρειο, μετα εβδομαδιαια και σταδιακα αραιωμα μετρησεων οσο ωριμαζει" μπορει να κρατησουν και 3-4 χρονια. * βλεπεις το feedback να ειναι πανω απο 98.5-99% και με πολλες αγορες ηδη ** Ετσι σιγουρα θα απαντησει, αλλιως τα ασχετα μειλ εκτος ebay δεν τα διαβαζουν καν.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#3
|
||||
|
||||
![]()
το ebay το δουλευω αρκετα χρονια εχω κανει παρα πολλες αγωρες αυτα που ειπες τα ξερω. αν και καλα εκανες για να μαθενουν οι νεοι. το ενυδρειο ειναι στρομενο δουλευει 1 μηνα με μυδενικη αμονια και ΝΟ2 αρα μονο για να βλεπω πως παει το ενυδρειο δηλ μια φορα τις 2 ή 3 ευδομαδες θα κανω μετρισεις με αυτα.αρα πιστευω να με βγαλουν αρκετο καιρο
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα'ι'στρα η στικακια για να λειψω 9-10 μερες??? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 05-09-09 14:45 |