|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλώς σας βρήκα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τον.
(πάντως για την διαφήμιση κάτι πρέπει να δώσεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλο το αλατι παιδια αλλα ενω το μεσημερι η ουρα του τελευταιου μου γκαπυ ηταν καλα..τωρα που γυρισα απο τη δουλεια ηταν η μιση φθαρμενη....
θα τον σκοτωσω τον petshopa με τα αρρωστα του ψαρια...μου κατεστρεψε ολο το ενυδρειο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ![]() ασε το καλυτερο που πηγα σε petshop της πολης κ τη ρωτησα αν εχει καποιο φαρμακο να μου δωσει και εννοειτε οτι δεν ειχε ιδεα... κατα τυχη βρηκαμε ενα που ειχε και μου ειπε οτι μπορει να κανει.. ειναι της sera το omnipur.. τι λετε να το παρω;;;; |
|
||||
|
||||
![]()
μελαφιξ της απι ειναι μια χαρα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
τι ρωτησα αν εχει κ με ρωτησε ....τι ειναι αυτο;;;;
θα ρωτησω αυριο κ στο αλλο petshop Της πολης κ οτι προκυψει!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
αν βρεις μελαφιξ στον εβρο..παρε και ενα χαλκα οσο χοντρο θελεις και ελα να μου τον περασεις στη μυτη.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΡΕ ΠΑΝΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;;;;
ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ;;;;; ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ..ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ;;; |
|
||||
|
||||
![]()
+ 1
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τελικα τι ισχυει? | sefis | Σαλιγκάρια | 9 | 03-03-10 22:09 |
να και το 360 κατεληξε τελικα | harris samos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 10-10-09 21:44 |
τελικα στρωθηκε!!!!!! | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-10-09 00:55 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |
Τελικα ΔΕΝ κρατήθηκα... | jcalvs | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 22:56 |