|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λουσυ κανα καφε ποτε θα πιουμε να μου δωσεις μερικα?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να πας να χ... πνιγείς! Τώρα το λες;
Τα έδωσα όλα στο πετ, τα έβαλε λέει ένα φάρμακο για να σκοτώσει τυχών μικρόβια! Πες πόσα θέλεις γιατί κι αυτός έχει πρόβλημα είναι πολλά!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
εφοσον ειναι μικρα 4-5....αν μεγαλωσουν ολα λεω να κρατησω 2-3 ..
|
||||
|
||||
![]()
Α, αν είναι θα σου δώσω από αυτά που κράτησα για μένα. Μάλλον θα σου τα φέρει ο γιός μου όταν έρθει προς τα εκεί το επόμενο Σ/Κ. Από μένα μην περιμένεις καφέ! Έχω τρύγο και τρεχάτε ποδαράκια μου!
... εκτός αν βρεις άλλο τρόπο να τα πάρεις ή να σου τα στείλω με ταχυδρομείο.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά θα μπορούσες να τα άφηνες μέσα στη γλαστρολίμνη και το χειμώνα
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φτιαχνω και γω γλαστρολιμνη εχω παρει το δοχειο γυρω στα 80 λιτρα και δεν ξερω τι φυτα να βαλω και πως να τα φυτεψω αν εχεις την καλοσυνη δωσε καμια πληροφορια!!!!
ασχετο αλλα ειχα απο τον περασμενο χρονο ενα δοχειο 18 λιτρα με κερατοφυλλο και μπαμπου αλλα και σαλιγγαρια λαθρεπιβατες ( απο το κερατοφυλλο που μου ειχες στειλει πριν 2 χρονια) και τα σαλιγγαρια επιβιωσανε κανονικα με - 20 τωρα φετος σκεφτομαι για κουνουποψαρα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apple Snails | Αλέξης6 | Σαλιγκάρια | 4 | 11-11-09 23:40 |
apple snails | Δημητρης89 | Σαλιγκάρια | 5 | 21-06-09 14:18 |
Apple snails | eve_gr2000 | Σαλιγκάρια | 4 | 14-07-08 17:30 |
Apple Snails | boardman | Σαλιγκάρια | 11 | 09-09-06 12:22 |