|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ για την υπενθύμιση! Πάντως, εγκυκλοπαιδικά ξέρω ότι μπορούν να ζήσουν και εκτός νερού για ώρα, αρκεί να μη στεγνώσουν, δηλαδή το βασικό πρόβλημα θα ήταν η υγρασία στο σώμα τους, οπότε για το συγκεκριμένο σαλιγκάρι μάλλον δε θα ήταν πρόβλημα το οξυγόνο. Απλά κουβέντα να γίνεται! |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να ακουστικα λιγο αποτομος πρην το ανεφερα μην δει καποιο μπερδεμα. ας πουμε τα δικα μου μηλο σαλιγκαρα σπανια ανεβενουν στην επιφανια για να αναπνευσουν.
φιλικα Γιωργος |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι φίλε μου, κουβέντα κάνουμε και καλά έκανες και το είπες. Και εγώ το είχα ξεχάσει και αν έμενε αναπάντητο θα το έβλεπαν κι άλλοι και θα τους έμενε το λάθος αν δεν το έψαχναν μόνοι τους!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο Αλέξης μιά χαρά τη βγάζει! Έχω την αεραντλία στο φουλ και αυριο θα κανω γενναιοδωρη αλλαγη νερου και καθαρισμα βυθού!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η αλλαγή νερού είναι η προγραμματισμένη εβδομαδιαία... Ώχου γιατί μπόλι; Πως του ρίχνω τροφή δεν του φτάνει
![]() ![]() Δεν πειράζει θα το ξαναστρώσω με τροφή μα καιρό έχω.. Και λίγη βιολογία είμαι οκ... Δηλαδή αν έχω αεραντλία για κάμποσες μέρες και δεν ρίχνω τροφή θα φύγει; Αν όχι πώς θα φύγει; Όταν φύγει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις μου; Να ρίχνω τροφή να ενισχυθεί η βιολογία; ![]() Ευχαριστώ προκαταβολικά...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολούρα άσπρη! | zagorakis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 69 | 31-07-08 17:04 |
Θολούρα | panos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 01-11-07 18:40 |
πράσινη θολούρα | giannis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-11-06 20:33 |
Βοήθεια - Θολούρα | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-12-05 23:15 |
Θολούρα στο μάτι??? | Cristos | Δίσκοι | 7 | 15-01-05 11:02 |