|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ελεος απλα??
![]() ![]() ![]() Αντε.. αποφασιστε που θα βρεθουμε να τελειώνουμε.. εγω πάντος για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (εμπορικο) ειμαι +1 |
|
|||
|
|||
![]()
+1 και εγώ για Μακεδονία
|
|
||||
|
||||
![]()
Λευκό!
...όπου θέλετε δεν έχω πρόβλημα
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, εγώ πάντως "ψηφίζω" προς την Ανατολική πλευρά της πόλης...
Και - αν και ίσως ακούγεται "αιρετικό" στο συγκεκριμένο thread - θα προτιμούσα χωρίς καπνό, γιατί αν όντως βρεθεί μέρος το οποίο θα "επιτρέπει" το κάπνισμα, δε θέλω να φανταστώ τι θα γίνεται μέσα. Με όλο το σεβασμό στους καπνιστές της παρέας... |
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και γω τη γνώμη μου, στο Μακεδονία δεν λέει, ούτε θέα ούτε τίποτα... Με το zipo είμαστε μέσα για Θέρμη, Αρετσού και Ποσειδώνιο, με το Ποσειδώνιο την καλύτερη επιλογή μιας και βολεύει και στο παρκινγκ.
Για το κάπνισμα είναι μεγάλη συζήτηση, αλλα το να μπορούμε να καπνίσουμε είναι εξίσου βασικό.. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δώσει κάποιο μαγαζί χώρο να καπνίζετε.
Ξέρετε υπάρχει το καρφωτικό τετραψήφιο νούμερο και ο κάθε μη καπνιστής μπορεί να το καταγγείλει, και ο κάθε καταστηματάρχης δεν θα ρισκάρει να σας το επιτρέψει, οπότε ξεχάστετο. Όπως είπε και ο Πάνος η συνάντηση είναι μια φορά το μήνα για δύο μόνο ώρες και θα βρεθεί λύση αν δεν κάνει πολύ κρύο με χοντρό ντύσιμο θα καθόμαστε έξω να καπνίζετε, εξάλλου στην Ελλάδα οχτώ μήνες είναι καλοκαίρι. Όποιο μαγαζί βρείτε εγώ είμαι μέσα αρκεί να έχει πάρκινγκ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Λένε πόσο απολαυστικό είναι το κάπνισμα... Δεν είναι σωστό όμως να έχει τέτοιο περιεχόμενο το φόρουμ γιατί πλέον είναι ενάντια του νόμου. ![]() Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει που το λένε αλλά μπορεί να πειράζει άλλους... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά να πουμε οτι π.χ. Μιας και είμαστε συνήθως 20 (περίπου άτομα) 11-12 ψήφοι θα δώσουν πλειοψηφία και θα πάμε στο επιλεγμένο μέρος?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |