09-09-10, 19:43 | #1 |
ΨΑΡΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΖ
09-09-10, 19:43
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Εχει δει κανενας αυτο το ψαρακι πουθενα?
Chalceus macrolepidotus http://www.aquazone.gr/index.php?ind..._view&iden=748 Ας μου πει κι εμενα που...
|
|
||||
|
||||
Όχι και ψαράκι φίλε μου, 25 εκατοστά γίνεται! Τότε τα νέον πως θα τα λέμε
Πάντως περά απο το καλαμπούρι, στις περισσότερες φώτο που είδα στο διαδίκτυο δεν είναι ιδιαίτερα ροζ.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
το εχω δει στο petshop water Inn στην Ερυθραια. Eίναι απίστευτο και ειναι όντως ροζ! |
|
||||
|
||||
απο που ειναι το ψαρακι ρε παιδια ???
|
||||
|
||||
Νοτιου Αμερικης ειναι Χαρη,Αμαζονιος.
|
||||
|
||||
απο ποτε ο αμαζονιος ph 7 ???????
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS ψαρακι στα τελευταια του ! | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-07-10 00:03 |
Κατι εχει το ψαρακι μου!!! | cherry | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 09-03-10 18:25 |
μπλε ψαρακι | roulis | Reefsafe | 3 | 12-07-09 23:33 |
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΙCK | nik | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 7 | 21-03-08 08:55 |
Στρωσιμο με ψαρακι | angela | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 05-10-06 23:21 |