|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είχα saulosi πριν πολλά χρόνια
![]() Το ωχρο-γαλαζωπό δεν μου κολλάει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κάτι άλλο. 6 εκατοστά ψάρακλες δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να αρχίσει η αλλαγή του χρώματος? Αυτό με προβληματίζει, αν και συμβαίνει σε κάποια mbuna, περισσότερο στα ζέπρα. Πάνο, υπομονή! Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να διαψευστούμε.
|
||||
|
||||
![]()
ολες αυτες τις μερες εχω πονοκεφαλιασει να βλεπω φωτογραφιες και βιντεο απο ψευδοτροφεους....
οσο τα παρατηρω...δε μου κανουν για το ειδος που υποτιθεται πως μου εστειλαν και βλεπω υπερβολικες ομοιοτητες (για να μην πω ταυτοποιηση) με τα estherae. ![]() ο χρονος θα δειξει....αλλα μαλλον αδικα χαρηκα.
|
||||
|
||||
![]()
Eμένα γιατί μου κάνουν και λίγο για τα κλασσικά ps. zebra που βλέπουμε στα pet shops;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εμένα για red zebra μου κάνουν ...
¶σε που από τα 4 της πρώτης photo τα τρία μου κάνουν για αρσενικά (το θαμπό πορτοκαλί με την μπλέ απόχρωση, τα δυο που έχουν μια θαλασσιά απόχρωση στο ουριαίο και στο ραχαίο). Οι θυλικές saulosi είναι κίτρινες (λεμονί). Από που τα πήρες; Υπάρχει και στο χόμπι και ένα υβρίδιο το red coral sauliosi. Είναι διασταύρωση red zebra + saulosi. Τα θυλικά σε αυτό πορτοκαλίζουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως και αυτό που λέει ο φίλος μπορεί να ισχύει για τα red coral. Είχα δει μια παραλαβή στο wi με τα συγκεκριμένα ψάρια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο δες αυτλο το βίντεο και τα σχετικά
http://www.youtube.com/watch?v=axCkx...eature=related Σε ζευγάρωμα το αρσενικό είναι το μπλε.Το ανοιχτόχρωμο παίζει να είναι κανένα ξαδερφάκι τους.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση φυλου | tanalias | Malawi | 7 | 11-05-08 20:30 |
Αναγνωριση φυλου | s-vitzi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 20-02-07 10:48 |
Pseudotropheus Saulosi | nickall13 | Malawi | 5 | 10-09-05 09:20 |